fbpx

Johanna Bjurström Blogg

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Gotland och den bästa foundation!

Just nu är jag på Gotland!

Jobbar och är i det strålande vädret!

Det är så vackert här på Gotland och brukar vara här varje år. Pappa har hus i Visby och perfekt att åka hit och blanda jobb och ledighet.

Jag har varit ute och sprungit varje morgon vid vattnet, så härligt och vackert!

Jag vill också dela med mig av den bästa foundation! Esse!

Fantastisk och det känns inte som om man har på sig den. Goda bakterier och huden får en sådan fin lyster.

Kan varmt rekommendera!

Ha en fin torsdag!

Kram

Johanna

Tillbaka i Berlin och fantastisk makeup!

Nu är jag i Berlin igen och ikväll går flyger tillbaks till Stockholm! Det har varit en härlig resa men det skall bli skönt att få komma hem igen 😊

Igår när jag kom hit igen gick jag till mina favorit ställen 😍 Si An restaurang och Tribeca glass! De ligger dessutom väldigt nära varandra!

Allt veganskt och glutenfritt så klart! 🤩

Jag har delat med mig av olika produkter som jag tycker om i bloggen och denna gången vill jag dela med mig av en fantastisk makeup som är både ekologisk, ren och sitter jättebra från Australien.

Inika heter märket och som för många andra som skapar ett ekologiskt, rent hudvårds eller makeupmärke är för att det är svårt att få tag på makeup som är ren och samtidigt sitter bra. Då får man skapa sitt egna 🤩

Jag har även fastnat för Zuii rouge och ögonskuggor från Miss W. De är också väldigt bra!

Ha en fin helg!

Kram

Johanna

Magiska produkter och vegomat i Italien och Kroatien!

Jag är fortfarande i Kroatien och utanför Pula, men åker upp med bilen mot Berlin idag! På lördag går flyget hem från Berlin. 

Jag älskar att det börjar bli mer rawfood och vegan mat när jag reser. Det är alltid en utmaning och jag lägger oftast mycket tid på att hitta bra mat när jag reser.

Veganer har ökat med 1 miljon i bara Tyskland under 1 år och det märks ändå får jag säga, även fast det är en bra bit kvar. Det är fortfarande svårt att hitta bra mat. Men det händer grejer! I Italien som ändå är det svåraste landet att vistas i som vegan och om man inte äter vete, hittade jag två veganrestauranger i den lilla byn Arco som jag bodde i! Fantastiskt! 

Till och med i Kroatien finns det en veganrestaurang, så underbart, även fast de hade lite för mycket saker med gluten i, så fanns inte så mycket att välja mellan. Men fyllde på näringen med goda juicer och lite bovete sallad.  

God juice med grapefrukt, citron och ingefära. 

Jag delar med mig av de hudvårdsprodukter som jag gillar mest just nu i min blogg och förra inlägget berättade jag om mina två favoditdeodoranter.  

Nu när jag reser är Dr Sannas helt feminala! Jag älskar förpackningarna och innehållet! Rena, ekologiska, bra tänk rakt igenom från förpackning till innehåll samt väldigt vårdande och effektiva! 

Jag har nu provat vitaliserande ansiktsoljan med vattenmelonkärnolja och lavendelolja och jag älskar den. Jag får så fin lyster i huden och mina porer blir inte lika framträdande. 

Över serumet har jag den närande krämen för mogen och torr hud. Även fast jag inte har varken torr eller mogen hud 😉 Jag använder mig av denna som en kur, när jag är en del i solen. Så skön! 

Ha en fin dag så kommer mer produkter snart! 🙂 

Kram
Johanna 

 

De bästa deodoranterna!

Många frågar mig vilka produkter jag tycker är bra och jag försöker dela med mig så mycket jag kan av alla de fantastiska hudvårdsprodukter som numera finns på marknaden, både på Instagram och här i min blogg!

Det som är viktigt att tänka på är att inte använda för starka eller produkter med för mycket kemikalier i. Dessa kan vara väldigt uttorkande och belastar både huden och kroppen negativt.

Jag rekommenderar ekologiska produkter från växtriket och som inte är syntetiska.

Jag delar med mig av olika produkter här i bloggen framöver som jag använder mig av just nu. Jag börjar med mina två favorit deodoranter!

Jag vill göra dig uppmärksam på att jag gör aldrig betalande uppdrag när det gäller sådant här, utan det är vad jag verkligen tycker funkar bäst!

Absolut sammarbetar jag med vissa märken (då jag tycker om dessa så mycket och de verkligen fungerar och min stora vision är att sprida bra hudvård till dig) men det är utan att få betalt och vill förtydliga detta!

Deon jag älskar kommer från Flowers och speciellt Eden. Den är en av få som verkligen håller hela dagen!

Det är denna och Rosenseriens som jag turas om med. Älskar dem båda lika mycket! 🙂 De sitter hela dagen och jag luktar inte illa efter en hel dag, även om jag har svettats. De består av ämnen från växtriket och innehåller inget aluminium eller andra skadliga ämnen för din kropp. Kan varmt rekommenderas!

I nästa inlägg får du reda på vilket serum och kräm jag använder mig av just nu som jag tycker är fantastiska, så missa inte detta!

Kram
Johanna

32 grader och höga berg!

Har precis åkt igenom Schewiz och stannade till i fantastiska Grindelwald och sedan vidare ner till Italien. Nu sitter jag och jobbar och tittar ut över den fantastiska sjön där jag befinner mig i Oggebbio. 

Jag har aldrig sett så fantastiska berg som jag gjorde igår! Helt otroligt!

Jag låter bilderna tala för sig själv! 

Hoppas att du har en fantastisk sommar du också! 

Kram
Johanna 

Slingriga vägar och höga berg i Luzern

Efter 12 h bilkörning från Berlin hamnade jag i Luzern!

Jag älskar berg och höga höjder, även fast jag är väldigt höjdrädd 😊

Idag har jag varit runt och sett mig om i de höga bergen runt Luzern!

Slingriga smala vägar och möten med andra bilar utmed stup fick allt magen att kittla!

William och jag uppe på höjden!

Utsikten från hotellet och frukostbordet är inte fel! Härlig frukost med frukt och ångkokade tomater (fyller på serotonin nivåerna, vårt måbra hormon).

Det är festival i Luzern och kvällen avslutades med god mat och mys i hamnen efter 3 timmars utbildning för mina elever över nätet! Det ger mig så mycket och älskar dessa möten!

I morgon bär det av mot Italien och nya berg!

Kram

Johanna

Berlin here I come!

Var hemma och landade två dagar från den långa flygresan från Australien och har nu åkt till Berlin med William och Fredrik. Önskade att Nathalie kunde vara med också.

Känns konstigt att ha henne så långt bort.

Jag har varit i Berlin många gånger och den senaste gången i julas. Tanken är att vi skall vara här tills måndag morgon och sedan vidare ner till alperna. Vi har inte planerat något utan tar det som det kommer och vad vi känner för att åka till.

Förra året gjorde jag och Fredrik en bilresa i Europa och åkte igenom 13 länder och 800 mil! Jag älskar att kunna kombinera resa och jobb och det samma blir det nu!

Denna gången kommer vi nog åka mer till de Schweiziska och Italienska bergen. Jag älskar berg och får så mycket energi av att vara bland dessa!

Jag har ett favoritställe när det gäller mat i Berlin och det är restaurangen Si An och brevid den ligger glass stället Tribeca!

Jag verkligen älskar deras glass som är vegan, glutenfri, sojafri. Dock inte sockerfri men magisk god!

Efter god måltid åkte vi vidare för att se muren och lite andra sevärdigheter som William inte har sett.

Efter 22 000 steg på stegräknaren var jag lite mör! Men härlig dag och ser fram emot en ny dag idag!

Ha en fin lördag!

Kram

Johanna