Johanna Bjurström Blogg

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

WOW vilken ära!

WOW vad häftligt, vilken ära!

Jag har blivit vald till en av de 10 största influenserna i Skandivanien när det kommer till grön skönhet! Är så glad och tusen tack och jag älskar verkligen mitt arbete att få inspirera och påverka till en bättre värld!

“Natural Products Scandinavia has launched ‘Who’s who in Green Beauty Scandinavia’ – a new initiative celebrating the top personalities making a difference in green beauty in the region”

Vem är vem i grön skönhet Skandinavien är ett initiativ som lanserades av Natural Products Scandinavia och NOC Sweden för att belöna individer som i sitt arbetsliv och / eller privatliv har bidragit till ökad användning av gröna skönhetsprodukter i Skandinavien.

En jury bestående av representanter från Sverige, Norge Finland, Danmark och Storbritannien kommer att bedöma varje nominering baserat på ett noggrant utvalt uppsättning kriterier. De bästa personligheterna kommer att meddelas och firas den 14 november 2018 i Natural Beauty Theatre på Natural Products Scandinavia.

Här kan du läsa mer om vad det innebär! 🙂

Jag skall fira detta med att lägga en organic mask!

Tack för att jag får inspirera dig!

Kram
Johanna – Din hälsohero!

Skapa ditt liv som du vill ha det!

Hej

Jag formade min största passion, nämligen mitt jobb till mitt privatliv. Då det redan är min hobby så var det ganska lätt. Jag åker inte på semester, jag åker på workaction! Jobb och fritid i ett! Jag kan träna, träffa vänner, umgås med andra entreprenörer, plocka och fixa hemma och resa och mycket mer på min arbetstid! Idag skiljer jag inte på de olika delarna i mitt liv utan jag har format det som jag vill ha det! Bara känslan att jag kan forma mitt liv, hur jag vill ha det gjorde att kände mig mycket gladare. Jag fick ut mer av mitt skapande, kunde hjälpa fler människor till en bättre hudhälsa.

Det tog många år innan jag förstod att jag har möjligheten att skapa mitt drömliv själv. Vilken lyx! Det första jag gjorde vara att jag ställde mig frågan:

– Vem är jag?

Sedan tänkte jag lite längre och funderade mer på:

– Vem vill jag vara?

Jag tycker att vem vill jag vara är en mycket viktigare fråga än vem jag är! För vi är inte bara någon, utan vi drömmer oftast om att vara någon annan. Så varför är vi inte den personen som vi vill vara och varför går jag här och drömmer om att vara någon annan?
Det tog mig hit jag är idag och jag började trotsa alla jante lagar som fanns. Varför skall jag leva efter samhällets ramar, vem har sagt att det är det rätta?

Så här har jag skapat mitt liv: 
Varje morgon har jag min egna tid mellan 5.00 – 9.00 och då går jag ut och springer, skriver, läser en bok, mediterar, ta ett bad eller vad jag känner att jag behöver. Om jag först ger mig själv energi och kärlek så skapar jag förutsättningarna att hjälpa fler härliga människor till en bättre hälsa och livsstil.
Från kl. 9.00 är det full rulle hela dagen och jag skulle aldrig orka om jag inte hade mina stödsystem. Min stora vision är att kunna hjälpa och inspirera dig att må bättre och få en bättre hud och att du hittar lösningar så du får ihop ditt liv. För det har jättemycket med hälsa och huden att göra.

För att kunna ha struktur och fokus så har jag en bok som jag skriver i som jag har döpt till “What to do today!”. Varje kväll skriver jag vad jag skall göra nästa dag. Det kan vara timme för timme och räknar in allt, från min morgonrutin till lunch och kvällsaktivitet. Jag har alltid haft stora mål och visioner och min styrka är väl att när jag ser min vision så känns det redan som jag är där. Jag känner hur det känns och hur det är att vara där. Sedan är utmaningen resan dit och det är det som är roligt! Då fokuserar jag på resan, i rätt riktning lite i taget och vips så är jag helt plötsligt i min vision, på riktigt! Styrkan är att leva i nuet. Inte tänka på gamla minnen eller för mycket framåt, utan just här och nu!

8 tips på hur du kan få superkrafter så du kan leva ditt drömliv!
1. Fundera på vem du vill vara och skriv ner i en bok och rita hur du ser ut då och vad du har för värderingar m.m.
2. Skriv upp 100 mål i en bok och ta ut tio av dem som du vill uppnå först.
3. Skriv ett A4 blad om varje 10 mål (totalt 10 blad) varför du så gärna vill uppnå det.
4. Hitta bilder på google som du pusslar ihop i ett dokument och fotar och har som din bakgrundsbild på din telefon (så du ser den varje dag).
5. Hitta vilka stödsystem som är viktiga för dig att ha varje dag.
6. Skaffa dig en bok där du skriver vad du skall göra varje dag, det kommer göra att du tar dig närmare ditt mål varje dag. Ta bort alla saker som stör och inte kommer ta dig till ditt mål. Små små steg blir stora steg!
7. Lev i nuet och koncentrera dig på vad du är tacksam för.
8. Gör något varje dag som tar dig närmare ditt mål! Just do it!

Ha en fin helg!

Kram
Johanna – Din Hälsohero!

Jag är stolt att få sitta med i Juryn för Organic Beauty Awards!

Hej

Jag är riktigt stolt att få sitta med i juryn för Organic Beauty Awards 2019! Det kommer bli ett spännande arbete att få vara med att utse de bästa ekologiska hudvårdsprodukterna på marknaden! 🙂

Här kan du läsa mer om vad de tävlar om! Följ mig gärna på Instagram och mitt flöde, där jag kommer att lägga ut när jag testar och känner på de olika produkterna 🙂

 

 

Jag är Kureras nya hudvårdsexpert!

Hej

Jag är riktigt glad över att få titulera mig Kureras nya hudexpert!

Det innebär att du kan skriva till tidningen och jag svarar på dina frågor kring din hud!

Jag tar upp allt som gäller huden och det som kan påverka både utifrån och inifrån, allt hör ihop!

Läs och följ mig gärna, där jag ger tips om en grön omställning tillsammans med Nina Törmark i Kurera!

Kram
Johanna