fbpx

Johanna Bjurström Blogg

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Bli snyggare med Johannas 10 nycklar!

Hej härliga du!

Hoppas att du har det fint och så härligt att det är sol ute. Det gör så mycket för sinnet!

Något annat som är upplyftande som jag brukar göra är att dansa varje morgon! Jag sätter på en skit bra låt och sedan släpper jag loss! Du har säkert sett detta på min Instagramdå jag ibland lägger ut mina fuldansar där haha

I dagens inlägg tar jag upp om hur viktigt det är att se huden inifrån och ut och hur hälsan kan påverka huden!

Bli snyggare med Johannas 10 nycklar!

De finns massor du kan göra för att stötta huden och jag som länge har arbetat som en Advanced Skin Therapist och hälso och livsstilsterapeut, vet att det finns en hel del saker som du kan göra själv genom ett holistiskt synsätt. 

I mitt arbete ingår det att se huden ur ett holistisk synsätt och där inkluderas allt. Allt i från vad du gör och inte gör, vilket innefattar den miljö du lever i, hur relationerna ser ut till dem du har runtomkring dig, om du trivs på jobbet, vilka hudvårdsprodukter du använder dig av till vilken mat och livsstil du har. 

En hälsosam hud för mig är att ha alla grunder på plats.

Vilka är då de viktiga grunderna?

Jag har tagit fram 10 nycklar som du kan använda dig av för att kunna skina och ha mer energi! Alla mina elever arbetar efter min metod och de och deras klienter får som jag bra resultat genom att ha en balans mellan dessa nycklar. Därför vill jag även dela dem med dig!

10 nycklar till frihet och hållbar hälsa och skönhet!

1. Rening av kroppen på cellnivå

2. Optimal näring

3. Syra-Bas balans

4. Minimera inflammationer

5. Drick rent Vatten

6. Motion och rörelse 

7. Mental träning

8. God sömn

9. Djupandning

10. Sol och luft

Var står du på hälsoskalan?
Genom hälsoskalan kan du enkelt reglera din skönhet och hälsa med nycklarna. Hälsoskalan är ett mätverktyg för att se vart du befinner dig just nu och vart du skulle vilja vara. Troligtvis är att ju högre upp på hälsoskalan du är desto mer strålar din hud!

Fråga dig följande: 

1. Vart befinner du dig i dag på hälsoskalan?

2. Varför är du inte en 10:a om du inte känner att du är det?

3. Vad är det som fattas?

4. Hur kan du göra för att nå dit du vill vara?

Vill du ha mer kunskap om de 10 nycklarna kan du gå min kurs Johannas 10 nycklar. Du hittar den här!

Gå gärna med i min öppna grupp på Facebook, Johanna Bjurström – Din Hälsohero!

Kram
Johanna – Din Hälsohero

 

Veganska & Glutenfria Choklad Proteinbars!

Recept på Veganska & Glutenfria Choklad Proteinbars!

Ingredienser:
– 1,5 dl Glutenfria havregryn
– 1,5 dl av ditt favorit choklad proteinpulver.
– 1/2 dl valfri sötning (ex agave, etc)
– 3 msk kakao nibs eller vegansk choklad
– En nypa salt
– 1 tsk vanilj
– 2,5 msk kokosolja
– 1 msk chiafrön
– 1 dl nötsmör

Topping:
– Kokosflingor
– Flingsalt

Gör så här:
1. Värm nötsmöret, kokosoljan, den valfria sötningen och vanilj i en kastrull på mycket låg värme.

2. Ta bort kastrullen från värmen och rör i proteinpulvret tills det är en jämn smet. Tillsätt sedan havregrynen och chiafrön. Häll smeten i en ungsform med bakplåtspapper i botten.


3. Häll i choklad och kokosolja i en liten kastrull och värm på låg värme tills det smälter. Drizzla sedan över choklad och kokosblandningen på toppen av smeten. Strö över havssalt.

4. Placera i frysen i 1 timme innan du tar ut den från pannan och skär i rutor. Förvara barsen i frysen tätt förpackade eller i en lufttät behållare i upp till 2 veckor.


Njut! 💚🍫

Kram

Johanna- Din hälsohero!⠀

Skydda huden med rätt bakterier!

Hej härliga du! 

Just nu är jag i full fokus på att skriva på min bok. Den kommer att handla om huden och hur den och kroppen hör samman samt vilken näring och verktyg huden behöver. Boken kommer att släppas i augusti. Mer info kommer snart 🙂 

Något jag tycker är väldigt viktigt att förstå när det gäller huden är tarm-hud-axeln och varför det är viktigt att vi har ett bra sammansatt mikrobiom (de bakterier som befinner sig på din hud), både på huden och i tarmen. 

Detta läser mina elever på utbildningarna hos Holistic Health Academy

Våra bakterier är så otroligt viktiga både för tarmen och huden, därför tänkte jag skriva om detta idag!

Skydda huden med rätt bakterier! 

Miljarder inkräktare angriper dina celler varje dag. De kallas för patogena och de inkluderar bakterier, virus och svamp. Onda bakterier och virus är de värsta fienderna och farliga bakterier släpper ifrån sig giftämnen i kroppen som orsakar sjukdomar. 

Cellskador från virus kan orsaka influensa och en rad andra sjukdomar. Rätt sammansättning av bakterier är oerhört viktigt för att bevara en god hälsa både på huden och i kroppen och för att dina celler skall må bra.

Hudbarriären gör många olika saker. Den är ett skydd för den omkringliggande miljön och den skall se till att hålla kvar vatten i huden som gör den mjuk och smidig. 

Vissa irriterande ämnen, som olika kemikalier men också virus och bakterier kan orsaka reaktioner på huden. Då har hudbarriären en viktigt roll att fylla, för att kunna hålla huden frisk. 

Huden och tarmen är mycket nära besläktat i sin roll, skillnaden är att tarmen gör det inifrån och huden gör det utifrån. Båda består nämligen av samma epitel (vävnad). 

Allt du stoppar i dig och sätter på din hud har betydelse mikrobiomet och blir den utsatt för kemikalier och gifter förstör det den fina balansen av mikrober som finns på huden. Vilket också kommer att sänka immunförsvaret. 

Vi kan utsätta mikrobiomet för onödiga påfrestningar, exempelvis ge antibiotika vid akne och har du ätit antibiotika som barn eller är född med kejsarsnitt har du en större risk att få atopiskt eksem, akne och rosacea i vuxen ålder. Du kan rubba ditt mikrobiom genom att använda hudvårdsprodukter som har för högt eller för lågt pH-värde. Huden har ett pH-värde på ca 5 och det är viktigt för hudens mikrobiom att det förblir så. 

Om du har en del gifter i blodet och dina utsöndringsorgan har svårt att göra sig av med dessa, kommer det orena blodet även skapa problem med huden. En nedsatt blodcirkulation kan leda till en trött och grå hud.

Ta hand om huden och kroppen och dess olika bakterier, allt har ett samband! 

3 saker som gynnar till ett bättre mikrobiom på huden: 

1. Se till att få i dig goda bakterier som probiotika och fyll upp med grönsaker på din tallrik, vilket är mat för dina goda bakterier i tarmen. 

2. Tvätta dig inte med tvål, då dessa påverkar pH-värdet på huden, viket leder till ett sämre mikrobiom. Använd en mild rengöringskräm som inte löddrar. 

3. Tillsätt även goda bakterier för huden och i dag kommer det fler hudvårdsprodukter på marknaden som består av bakterier och som bygger på ditt viktiga försvar till en friskare hud.
Esse skincare och Sapienic är två märken som jag verkligen älskar!!!

Kram
Johanna – Din Hälsohero

Chlorella Super Smoothie!

Denna smoothie är perfekt att börja dagen med. Den är full med protein, antioxidanter och fiber som kommer gynna huden till det bättre och lättare föra ut slaggämnen. Den innehåller bland annat gurkmeja som stärker upp och är renande för huden.

För 1 person: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-1 msk hampapulver ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-1 msk extra virgin olivolja⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-75 g spenat ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-1 st citron (saften)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-1 tsk gurkmeja (pulver och viktigt att den är ekologisk). ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-1 tsk ingefära (pulver och viktigt att den är ekologisk). ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-1 tsk chlorella ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-1 dl osötad kokosmjölk⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-1/2 avokado⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-1 gren av selleri⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mixa allt i en beredare 

Hoppas det smakar! 

Kram

Johanna- Din hälsohero

7 steg till en bättre hormonhälsa och en finare hud!

Hej härliga du!

Vilken härlig vinter vi har nu, även fast det är liiiiite för kallt för min smak så är i alla fall solen framme och det börjar bli ljusare ute 🙂

Just nu sitter jag och förbereder en föreläsning jag skall hålla för hudterapeuter som håller på att utbilda sig hos Tre60kosmetik

Jag ser fram emot att få lära dem mer om hudens språk, inifrån och ut. En mycket bra skola och kan varmt rekommendera den, då deras elever är mycket välutbildade!

Är du också hudterapeut och vill lära dig mer om hur huden och kroppen hör ihop? Titta in på denna sidan där du får mer information och du kan utbilda dig till Advanced Skin Therapist. Boka gärna upp dig på ett kostnadsfritt upptäckarsamtal för att se om utbildningen är något som passar dig och din verksamhet.

Idag tänkte jag dela med mig av 7 steg till en bättre hormonhälsa och därmed en finare hud.

7 steg till en bättre hormonhälsa och en finare hud!

Hormoner har en enorm inverkan på både din hud och din hälsa. De styr din ämnesomsättning och kontrollerar många andra viktiga funktioner i kroppen. Det viktiga är att ha ett bra flöde i att endokrina system och utesluta sådant som stör och koncentrera dig på att äta närande mat, hantera dina stressnivåer och undvika hudvårdsprodukter som innehåller kemikalier.

Det finns en hel del saker du kan göra för att återställa den hormonella balansen i kroppen.

För att balansera hormonerna är det alltså viktigt att du gör en livsstilsförändring.

Gör följande till en bättre hormonella balans:

 1. God sömn-  Se till att få 8 timmars sömn per natt och gå och lägg dig samma tid och gå upp samma tid. När du sover arbetar kroppen med att återställa kroppens funktioner.
 2. Motion och rörelse- Träna regelbundet och minst 30 minuter om dagen. Intervallträning skall vara extra bra vid hormonella obalanser.
 3. Meditera och djupandas- Meditera och djupandas dagligen och glöm inte bort att få egentid emellanåt. När du slappnar av kommer dina hormoner att kunna arbeta effektivare.
 4. Sänk Kraven- Sänk ribban och kraven på dig själv. Utmana dig själv, men utan att gå upp på rött läge. Utgå från att du gör ditt bästa och låt ett leende vara på dina läppar under hela dagen, och glöm inte att klappa dig på axeln när du gjort något bra.
 5. Ät en kost som gynnar till en bättre hormonhälsa- Ät en hälsosam kost som bl.a. består av bra fetter som avokado, kokosolja, nötter, hampa, olivolja, och omega 3. Våra hormoner behöver fett för att fungera effektivt och dessa fetter kan göra att huden blir mindre torr och kan också balansera en akne. Öka upp andelen grönsaker på tallriken som ger dina goda bakterier i tarmen en bättre förutsättning att må bra. En bra tarmhälsa är nyckeln till en fin hud.

  En hälsosam kost stödjer bl.a. leverns avgiftnings vägar och förbättrar dess förmåga att bryta ner hormoner. Levern använder bl.a. B-vitaminer för att bryta ner östrogen och utsöndra det tillsammans med gallan. Ett östrogenöverskott kan orsaka stopp i gallgången, vilket ger ett minskat flöde av galla från levern till tolvfingertarmen. Det medför även att de fettlösliga vitaminerna, A, D, E och K, som behöver fett för att tas upp, har nu svårare att tas upp och viktiga näringsämnen uteblir. Det kan skapa andra problem i kroppen. Med tiden så orsakar det även en försämrad leverfunktion. Livsmedel som hjälper till att öka avgiftningen av levern är bl.a. grönsaker som blomkål, kål, broccoli, lök och vitlök. 

  D, B, C, magnesium är viktigt för att stötta binjurarna ifrån binjuretrötthet. Betakarotener kan även vara bra att tillsätta som en viktig antioxidant och näring till huden. Du kan även stötta kroppen med adaptogener (naturliga ämnen som stärker kroppen på cellnivå), som bl.a. rosenrot, ashwagandha, astragalus och ginseng. 

  Zink är också ett tillskott som är extra viktigt, speciellt för testosteronnivåerna. Zink finns i bl.a. groddade mungbönor, sesamfrön och pumpafrön.

 6. Drick rent vatten- När du dricker vatten fyller du kroppen med energi och huden med fukt. Fyll på med 10 glas under dagen och mellan dina måltider. Tränar du kan du behöva mer.
 7. Rensa badrumsskåpet- Ta bort hudvårdsprodukter med syntetiska ämnen i, som kan störa ditt känsliga hormonella system. Det samma gäller tvätt och städprodukter.

Kram

Johanna – Din Hälsohero

3 Saker som händer med huden när du stressar!

Hej härliga du!

Hoppas att din hud skiner och att du mår bra! 

Huden påverkas mycket när vi stressar, och jag vill lyfta vad som kan hända med huden när det är för mycket runtomkring oss. 

Jag pratar om tre slags stress:

1. Den fysiska 
2. Den emotionella 
3. Den som sitter i organen

När vi stressat länge både fysiskt och emotionellt sätter sig stressen och påverkar våra inre organ negativt. De tar energi av varandra och de kan inte utföra sitt arbete på ett bra sätt. Det är då vi får olika krämpor och smärta kommer på köpet.

Innan vi går in på dagens ämne, vill jag berätta att förra torsdagen hade vi examen för våra elever och alla klarade sig! Jag är så stolt och glad att fått vara med på deras hälsoresa, men också all den kunskap de nu kan sprida vidare ut i världen! 

Vill du veta mer om utbildningarna och hur du kan förändra din hud och hälsa? Du kan läsa mer om utbildningarna och om Holistic Health Academy, här!

3 Saker som händer med huden när du stressar!

1. Huden kan både bli torr och fet
Om huden blir mer torr kommer den också åldras fortare. När vi  stressar kickar vårt flykt- och kamprespons in och det är just då utsöndringen av hormonerna adrenalin och kortisol sätts igång. En ökning av adrenalin gör att du svettas mer, då det aktiverar svettkörtlarna. Kroppen löser det själv genom att kyla ner sig vid stress.

Stress kan även göra att huden blir oljigare vilket kan leda till en akne. En förändring i hormonnivåerna, i synnerhet kortisol och adrenalin, kan trigga talgkörtlarnas aktivitet, vilket leder till högre nivåer av fett som kan täppa till porerna och akne blir ett faktum. 

Det bästa är att du fyller på med vatten, så du inte torkar ut och ligger på sparlåga. Utför mindfulness och djupandning dagligen och glöm inte att ta återhämtande pauser under dagen för att minska på stressen.

2. Stress triggar till mer inflammation

Stress kan orsaka till mer inflammationer i huden. Framförallt behöver vi titta till kopplingen mellan huden, mentala hälsan och magen. När du utsätter dig för stress saktas matsmältningen ner och det påverkar matsmältningen negativt och framförallt påverkas magbakterierna. 

När du får ett sämre försvar och en minskad rörlighet i tarmarna kan det lättare bli en överväxt av ohälsosamma bakterier som gör att den naturliga tarmfloran blir störd och leder till dysbios (obalans i tarmens ekosystem). Tarmens insida blir också mer känslig och triggar till mer inflammation. Tarmen och hudens mikrobiom är sammankopplat och viktigt att ha en god bakterieflora överallt. 

Vid en brist på goda bakterier kan det skapa problem och symptom som psoriasis eller eksem. 

Stress kan också förvärra pågående symtom i huden. När adrenalin och kortisol utsöndras skickas kemiska meddelanden till hjärnan som triggar igång olika processer i kroppen. Ökade adrenalinnivåer ökar pulsen och höjer blodtrycket, och kortisol höjer halterna av socker i blodet. När kroppen producerar för mycket kortisol försvagas immunförsvaret, vilket kan orsaka att vissa hudtillstånd som redan man har, kan bli värre.

Se till att inte tvätta dig med för uttorkande tvålar och tillsätt mat som gynnar tillväxt för dina goda bakterier som exempelvis grönsaker av dess olika slag.

3. Huden blir grå och tappar sin lyster
Huden är den som får näring sist, så se till att inta mat som består av alla möjliga härliga färger.

När du stressar stryps cirkulationen, vilket också minskar ytterligare på näringen till huden. Vilket kommer att göra att huden tappar sin lyster och att den åldras snabbare. 

Se till att du rör på dig minst 30 minuter om dagen och återigen ta pauser i vardagen som får dig att stanna upp och slappna av.

Kram
Johanna – Din Hälsohero

“MegaFlora Women´s Probiotic” från MegaFood!

MegaFlora Women´s Probiotic från MegaFood – Greatlife.se är en kraftfull probiotika speciellt framtagen för den kvinnliga bakteriefloran! Helt Fantastiskt!!

Varje kapsel innehåller 50 miljarder levande och välkända mjölksyrabakterier från 14 olika kliniskt undersökta och icke-konkurrerande stammar som alla ingår i den normala tarmfloran och räknas till de goda tarmbakterierna. Den innehåller även tranbär, rödbeta, stor kardborrerot och maskrosrot som är extra bra för oss kvinnor, vår hud och vår hälsa.

Ökad genomsläpplighet och onormal tarmflora kan leda till ökad aktivering av tarmens immunförsvar, vilket i sin tur även kan ha koppling till IBS.

MegaFLora women innehåller även stammarna Lactobacillus rhamnosus och Lactobacillus plantarum som är välgörande för den vaginala floran. Dessa minskar förekomsten av bakteriell vaginos som är en överväxt av icke-önskvärda bakterier i underlivet!

Jag älskar och rekommenderar varmt MegaFood Women´s Probiotic eftersom den innehåller olika probiotika-kulturer eftersom de har olika egenskaper och trivs i de olika surhetsmiljöer som finns i vår mag-tarmkanal. Tarmslemhinnan förnyas regelbundet och har behov av goda mjölksyrabakterier! 

Du kan hitta Mega Foods “MegaFlora Women´s Probiotic” hos greatlife.se  @Megafood & @greatlife.se på Instagram! 

Kram

Johanna- Din Hälsohero!

Öka din energi och får en snygg hud på köpet!

Hej härliga du!

Hoppas att allt är bra med dig! 

I dagens inlägg tänker jag att vi fortsätter med ämnet mental träning och detta är något jag tränat och studerat under många år. Det är så underbart när man förstår att man kan se livet från olika glasögon och att det är ett val vilka glasögon man vill ha på sig, vilket leder till ökad energi och kraft! 

Men först vill jag dela att jag är så stolt över alla de fina ord jag får från mina elever. Varje vecka så har vi skrytfredag där vi skryter om saker som vi är stolta över och jag och älskar att se hur alla utvecklas och når sina mål <3 

Vill du veta mer om mina utbildingar kan du läsa mer här!

Öka din energi och får en snygg hud på köpet!

Hela kroppen hör ihop! Mår du inte bra psykiskt kommer det även påverka din hud negativt. Vid stress frisätts mer kortisol och adrenalin från binjurarna, som i sin tur påverkar signalsubstanserna, hjärnan, nervsystemet, hjärtat och tillslut påverkas hela kroppen. När nervsystemet är på ständig vakt kommer det även påverka cirkulationen och båda dessa system behöver ett flöde och en cirkulation för att fungera. När cirkulationen är nedsatt får huden mindre näring.

När jag var liten lagade man mina tänder med amalgam, som innehåller en hel del kvicksilver men även andra tungmetaller. Kvicksilver har en förmåga att omvandlas till Hg II och bli till en ånga. HG II går ner i tarmen och påverkar den negativt. Jag började få problem med matsmältningen och tillslut kunde jag inte äta någonting, då det gjorde så ont i magen. Efter ett tag påverkade det även andra organ och huden var full med akne och jag hade eksem på olika delar av kroppen. Det blev både en fysisk och emotionell stress. Jag tappade energi och livet kändes inte roligt länge. De negativa tankarna var där varje dag och jag blev till slut trött på mig själv, att hela tiden tänka negativt och må dåligt. 

Det påverkade inte bara mig, utan även min omgivning. Jag började fundera över hur jag kunde må bättre och därmed också tänka bättre tankar. Jag började förstå att allt hörde ihop.

Jag såg över min kost och tog bort det som skapade till mer inflammation (på den tiden var det inte vanligt att man pratade om inflammationsbildande kost), och jag började med att ta bort allt det vita (socker, vete och mjölk) och lade till mer grönsaker på tallriken. Jag fick bättre resultat direkt och magen och huden blev bättre och mina tankar blev klarare och jag fick mer energi. Men blev inte fullt bra, då kosten inte var mitt grundproblem. Så länge kvicksilvret fanns kvar så kommer jag ha en känslighet och en nedsättning i min tarm. Kvicksilvret hade bl.a. skapat intoleranser och det påverkade även mina signalsubstanser, då vi bildar 95% av vårt serotonin (må bra hormonet) och 50% av vårt dopamin i tarmen. När jag stärkt upp kroppen ett tag med rätt näring och kost, började resan med att sanera 10 amalgam fyllningar.

Det tog mig nästan 2 år att ta bort alla, men det var det värt. Idag har jag inga problem med magen och huden och mina tankar är klara och för det mesta positiva.

När jag fick mer energi började jag grotta ner mig hur kroppen fungerar ur ett holistisk synsätt. Jag började identifiera och ifrågasätta de tankar jag hade, som orsakade att jag inte mådde bra. Jag började se mig själv från sidan och titta på vad jag själv kan förändra till det bättre. Jag kan inte ändra på någon annan, men mig själv kan jag förändra!

Genom att förändra min inställning till mig själv och min omgivning, så förändrades mycket! Jag lärde mig att jag själv är hindret till att jag inte mår bra. När jag förändrade mitt eget sätt att vara och tänka på och hur jag upplevde upplevde min omgivning på, fick jag mycket mer energi, kärlek och glädje i mitt liv.

Övningar som ger dig mer energi och skönhet!

1. Uppdatera ditt umgänge- ta bort rutten frukt!
Energi, skatta och livsglädje bör stå på din må bra lista varje dag. Ofta är det energitjuvar som tar kraft i från dig. Om du har någon i din närhet som tar mycket energi av dig, fundera på följande: 

1. Mår jag bra av denna relation? Vad händer med mig när jag umgås med hen?

2. Hur mycket energi tar personen av mig? Hur kan jag påverka att hen inte tar min energi? Vad är lösningen?

3. Vad skulle jag vilja lägga min energin på i stället?

Det första svaret du tänker på är oftast rätt. Även fast det kan kännas jobbigt att behöva göra en förändring eller avsäga sig vänskapen med denna personen. 

Ananas & Spirulina Smoothie!

Hej fina du, hoppas allt är bra med dig! 

Idag tänkte jag dela med mig av denna fantastiska Ananas & Spirulina Smoothie!!


Ingredienser:
– 1 liten gurka
– 1⁄4 uppskuren ananas
– 1⁄2 lime
– 1 handfull spenat
– 1⁄2 avokado
– 2 tsk spirulina pulver
– is
– vatten eller valfri plant baserad mjölk. 


Gör såhär:

– Mixa alla ingredienser i en mixer tills smoothien är slät, tillsätt mer vatten efter den konsistens du föredrar.

(TIPS: du kan göra en smoothie bowl genom att tillsätta mindre vatten så att konsistensen blir tjockare, häll över i en skål och toppa med valfria toppings (som yoghurt)!!) 

Njut! 

Kram 

Johanna- Din Hälsohero

Boon.tv – Live möte 21/1-2021

Hej, hoppas allt är bra med dig!

Imorgon kl 12.00 håller jag första Live mötet på min boon kanal, där jag svarar på era frågor! (du kan såklart se på det i efterhand!)

På min boon.tv kanal kommer jag att ha 2 videomöten i månaden där jag svarar på just dina frågor! Jag delar även recept på bland annat “örtmarinerad broccolisallad med frökrutonger”, “Antisvullnad shot”, Antiinflammatoriska magdrinken & ingredienser i dina hudvårdsprodukter som du bör undvika, med mer!

Jag delar även andra filer med massor kunskap som du får ta del av.

Saker du kommer lära dig är:⠀⠀
– “The skin maskin”⠀⠀⠀⠀
– De magiska organen, cellerna och bakterierna⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
– Den magiska mentala styrkan⠀⠀
– Den magiska utsidan och dess rutiner⠀⠀⠀
– Mätbarhet och de magiska frågorna om din hud⠀⠀⠀⠀⠀
– Ta del av massor av näringsrika recept och kunskap!

Du hittar länken till medlemskapet i min bio (du binder inte upp dig och kan enkelt avsluta ditt medlemskap i inställningar).

Maila dina frågor till hudfragan@happyskin.se så svarar jag på dem imorgon på live mötet. (Du kan även köpa tillgång till enskilda avsnitt.) 💚

Du hittar mer info på www.boon.tv/johannabjurstrom  

Kram

Johanna- Din Hälsohero

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer