fbpx

Föreläsningar

“Johannas föreläsningar bjuder på kunskap, inspiration och hög energi”

För mig är humor oerhört viktigt och mina föreläsningar sker alltid med glimten i ögat. Även om det är viktiga frågor jag pratar om, så är det viktigt för mig att mina föreläsningar är motiverande och att du som deltagare känner dig positiv till förändring när du lämnar föreläsningen. Jag älskar att inspirera och sprider gärna min energi till dig i publiken. För mig är målet att du går därifrån med ett gott humör och känner dig inspirerad och agerar på att göra livsstilsförändringar.

Du får med sig verktyg som gör att du direkt kan börja ta tag i din egen hälsa och kunskap till att inspirera andra människor eller dig själv. Min metod grundar sig i ett helhetstänk, både när det gäller den fysiska och psykiska hälsan. All hälsa är individuell och här får du tips om hur du kan göra maten till din medicin, hitta rätt träning för dig, hur du byter ut dina tankar och mycket mer. Föreläsningarna varvas det med praktiska övningar och jag involverar dig gärna i mina föreläsningarna. Jag älskar att föra dialog och engagera min publik så du kan uppnå bättre hälsa. Du får tips och verktyg som fungerar!

”Det var intressant och givande att få lyssna till Johanna som verkligen lyckas med att beröra alla de väsentliga aspekter för en hållbar hälsa och få det så individ anpassat och användbart” 

                                                                                                                                      swedavia-loggaSwedavia – Göteborg Landvetter 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer