fbpx

Nöjda kunder

katrin_ro
“Hälsoprogram hos Johanna är bland det bästa jag har gjort i mitt liv.
Hallelujah praise the lord!”
Katrin Zytomierska, Bloggerska, Stockholm

erikapal_ro

“Johanna med sitt unika koncept fokuserar på helhetssyn på kropp och själ, rena kosttillskott och fantastisk coachning. Johanna har fått mig känna mig grundad, fylld med kraft & glädje och mer nyfiken på livet. Det är otroligt hur man kan påverka sin egen hälsa genom ekologisk, ren och stor del raw mat, tankar, och till det kunna komplettera med de bästa kosttillskotten, allt enligt Johannas rekommendationer. Jag rekommenderar verkligen Johanna till ALLA!”Erica Palmcrantz-Aziz, Författare, Göteborg


annika_duckmark_ro
“Jag kom i kontakt med Johanna i en tid när jag drog på mig den ena förkylningen efter den andra. Jag fick hjälp med att rensa kroppen och bygga upp mitt immunförsvar igen. Även lärdom om en bättre kost. Det är nu länge sedan jag hade en riktig förkylning och jag tänker mer på vad jag stoppar i mig.”
Annika Duckmark, Egen företagare och f.d Fröken Sverige, Stockholm

emilioasasmall_ro
“Du och dina grejer är grymma Johanna!”

“Nu börjar vårt nya liv på många olika vis. Åsa har länge pratat så gott om Johannas Beauty Mastery program. Jag har sedan många år tillbaka haft stora problem med min mage. Smärta, värk, stress osv för att inte tala om glutenproblemen med trötthet mm. Jag testade på skoj Johannas program redan FÖRSTA dagen mådde min mage som en liten prins, efter hennes tips och råd. Nu när jag fått mitt egna program så ser jag verkligen fram emot att få läka min kropp. Jag kan verkligen garantera att detta är super och att det fungerar. Det är inte rymdforskning utan ett grundtänk i att få i kroppen det den behöver. Jag rekommenderar alla att göra denna 1000-mila service på sin kropp.”Emilio Ingrosso, Restaurangägare, Mallorca

“Jag måste bara igen hylla min älskade vän (hon har blivit det med åren) Johanna Bjurström som är en oerhört duktig. Min mage har krånglat sen i tonåren och jag har också lite reumatism. Emilio Ingrosso (min man) är gluten intolerant och har ofta ont. Men med den otroliga kunskap och coachning vi fick genom programmet Beauty Mastery, så mår man som en “prinsessa”. På några veckor har han gått ifrån grå och tråkig till pigg och fräsch.. Haha.. Inte bara magen utan hår, hud och naglar mår bättre. Har mycket mer energi och känner mig mer alert. Emilio var skeptisk först men är nu helt såld. Detta är GRYMT och jag rekommenderar ALLA att köra programmet hos Johanna. FAB!” Åsa Ingrosso, Restaurangägare, Mallorca

“Den absolut bästa effekten, jag känner mig inte lika uppsvullen i kroppen. Jag mår mycket bättre i magen, ömheten jag kände tidigare är som bortblåst. Jag känner inget sötsug längre, till och med min ögonfärg är klarare och mindre gula. Jag sover mycket bättre om nätterna och har fått mer energi. Johannas är otrolig professionell och mycket kunnig. Hon ger också många bra rekommendationer och tips på hur man kan förbättra sina resultat ytterligare genom Facebookgruppen. Jag har båda provat flera olika saker för att må bättre och för att förbättra min hälsa, men Johanna slår allt! Det är det enklaste och mest bekväma jag någonsin har gjort”. Johanna Nilsson, Hudterapeut, Stockholm

sarabro_ro

“Efter år av stress sa min kropp ifrån. Jag hade svårt att somna, vaknade varje natt, var konstant trött och blev totalt utmattad i sociala situationer. Jag kände inte igen mig själv. Efter att ha sökt hjälp hos olika näringsterapeuter utan större förändring fann jag Johanna. Kombinationen av homeopati och näringsterapi, samt förändringar i min kost och livstil var precis vad jag behövde. Skillnaden före och efter var som natt och dag – jag sov som en stock och vaknade upp utvilad på morgnarna samt började springa igen (första gången på flera år!). Jag har aldrig känt mig så FRISK, nu har jag äntligen ork och energi att följa mitt hjärta och dela min musik med världen! En sann investering i mig själv och min hälsa, som jag rekommenderar till alla!” Sara Broman Musiker, Stockholm

line_ro

“Jag har känt att jag fått en sådan härlig lyster i hyn och har nu på mindre än 1 vecka fått höra från 2 olika personer att min hy strålar.
Har även fått frågan flera gånger om jag har klippt mig för håret har blivit så fint! 4kg borta och alla byxor är förstora. Starkare, piggare o utan sötsug! Tack Johanna!”
Line Frej Butikschef, Göteborg

“Tack Johanna! Min mage fungerar, jag har mer energi och mina utslag är borta.”

“Min hy blev genast så mycket bättre. Jag har lidit av eksem, utslag och rosacea som nästan helt försvunnit. Jag blev mycket piggare, sover bättre, tänker klarare, är mer harmonisk och lugnare. Magen blev också mycket bättre, inte lika uppsvullen och hård. Sötsuget har försvunnit och jag vill hellre äta hälsosamt. Haha, min kropp har mer sug efter grönt och hälsomat. Just det, jag känner mig också så mycket starkare i kroppen! Rekommenderar Johanna till alla! Allt från den hälso -och skönhetsintresserade till den som inte alls lever sunt och bara äter på McDonalds. Det finns nog ingen som inte skulle vinna något på det.”
Zoria Söderberg, Socionom, Stockholm

maritakarlsson_ro“Ingen mjölksyra i ben och armar, mindre smärtpåverkan på mitt hårda diskbråck i nacken,
inga muskelknutor vid skuldrorna, mindre värk överhuvudtaget i kroppen. ”
Marita Karlsson, Konstnär, Göteborg

cat_ro

 “Det här är ett hälso och skönhetskoncept jag gillar och som tar hänsyn till många områden. Affirmationer, träningsråd, kostråd, kosttillskott och andningsövningar. Allt är av bästa kvalité! Först fick jag eksem och sprickor i hyn av att kroppen renade sig, sedan blev hyn renare, lenare och sprickorna försvann. Benen är inte torra längre och fotvårtan jag hade försvann. Parallellt med detta har jag börjat yoga, vilket ytterligare förstärkt effekterna av programmet. Jag uppskattar verkligen programmet, där jag samtidigt får lära mig vad jag mer kan göra för att optimera min hälsa och skönhet”. –  Catherine Hirota Grundare Rawfoodmiddagar, Stockholm

lindarun

“Varför vara på botten, när man kan må toppen! Det här konceptet är en
självklarhet för mig när det kommer till hälsa och att må bra.”
Linda Runcrantz Fackliga frågor, Stockholm

pia“Jag är helt övertygad om att det är tack vare Johannas gedigna kunskaper på flera områden som har jag kommit till en helt ny och fantastisk plattform i mitt liv. Stort tack Johanna!”
Pia Kollin, Rawfood-kock, massör, Tyresö

“Jag vet inte hur jag skall kunna tacka dig tillräckligt Johanna! Jag känner mig nu mycket gladare, piggare och har hittat tillbaka till mig själv igen. Jag kan SÅ VARMT rekommenderamadeleine bäck att ta kontakt med Johanna om du som jag känner att sjukvården inte riktigt räcker till.”

När min älskade mamma dog så dog jag också lite.. Jag hade på nära håll sett andras mammor dö och jag sa varje gång:”jag skulle ALDRIG klara om min mamma dog!” Hon var min bästa vän i livet och bara tanken att hon inte skulle finnas vid min sida fick mig att rysa!

Nu hände det ofattbara och det var bara att gilla läget antingen jag ville eller ej.. Jag försökte vara så stark det någonsin gick och hade tydligt sett hur min sorg skulle te sig. Jag skulle gråta sådär totalt hysteriskt och bli så ledsen att jag inte kunde ta mig ur sängen. Så jag blev väldigt överrumplad när det inte alls blev så! 

Jag reagerade genom att bli stark och och tog hand om alla andras sorg över mamma. Men självklart kom allt ikapp mig och min kropp men tårarna lyste med sin frånvaro..Istället blev jag super trött och fick ont i min kropp i stort sett överallt och framför allt där jag tidigare haft ont. Ett gammalt diskbråck från 14 år sedan började spöka igen och min karpaltunnel som varit bra sedan min operation för över ett år sedan började plötsligt värka? Min rastlöshet gick mig nästan på nerverna och trots att jag sov bra, motionerade och skötte min kost exemplariskt fanns tröttheten i kroppen. 

Jag gick till Vårdcentralen och tog alla möjliga prover som självklart visade sig vara hur bra som helst! INGET FEL PÅ MIG INTE! Jag fick i och för sig en remiss till medicinsk yoga och även akupunktur som har hjälpt mig enormt mycket!
Det var ju i och för sig skönt att höra att proverna var bra, men varför var jag då fortfarande så trött? 

 Jag kom nu ihåg en härlig tjej jag jobbat med som numera jobbade med hälsa och skönhet inifrån, och hon coachade såväl idrottseliten som kändisar och jag kände att nu är det dags att prova det vi ofta kallar lite ”mumbojumbo”.

Jag vet inte hur jag skall kunna tacka dig tillräckligt Johanna! Jag känner mig nu mycket gladare, piggare och har hittat tillbaka till mig själv igen. Jag kan SÅ VARMT rekommendera att ta kontakt med Johanna om du som jag känner att sjukvården inte riktigt räcker till… Madeleine Bäck Ytterström, Vårdare, Stora Höga

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer