Integritetspolicy

Integritetspolicy & Behandling av personuppgifter

Johanna Bjurström AB med organisationsnummer: 559005-6346 är personuppgiftsansvarig för webbplatsens hantering av dina personuppgifter.

För oss är det viktigt att hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt, med respekt för din personliga integritet. Syftet med denna sida är att informera om vilka uppgifter som samlas in om dig och från dig när du besöker webbplatsen, hur dessa uppgifter hanteras och vad de används till.
Genom att använda webbplatsen, samtycker du till att Johanna Bjurström AB behandlar dina personuppgifter på det sätt och för de syften som beskrivs på denna sida.

Vi strävar efter att informationen här på webbplatsen ska vara tillgänglig och användbar för så många som möjligt.

När du besöker webbplatsen gör du det som anonym användare. Din webbläsare skickar dock automatiskt information om vilken typ av dator och vilket operativsystem du använder.

Hantering av personuppgifter

Vår policy är att aldrig dela dina personuppgifter med någon annan part, utan ditt samtycke.

Vi samlar in personuppgifter om dig när du använder kontaktformulären, lämnar kommentarer, prenumererar på nyhetsbrev, anmäler dig till utbildning, köper produkter eller tjänster. De uppgifter som samlas in är endast de som behövs för att kunna leverera det du efterfrågar. De uppgifter som samlas in är främst namn och e-postadress.

Vi behåller dina personuppgifter så länge det behövs för att vi ska kunna fullgöra vårt åtagande, det vill säga utföra den aktivitet för vilka de lämnats.

Du har rätt att när som helst begära information om vilka personuppgifter vi har om dig, att vi tar bort dina personuppgifter samt återkalla ett lämnat samtycke och meddela att du motsätter dig fortsatt behandling av dina personuppgifter. Vissa uppgifter behöver vi dock ha kvar för att fullgöra de krav som är ställda på oss genom gällande Bokföringslag, vilket innebär att sådana uppgifter sparas i sju år. För att komma i kontakt med personuppgiftsansvarig använd kontaktformuläret.

Vi använder underleverantörer för vissa tjänster och de leverantörerna måste även följa de regler som gäller för personuppgiftshantering. De är så kallade personuppgiftsbiträden. Vi har för närvarande följande personuppgiftsbiträden:

Google Inc.: (Google G Suite, Google Analytics) Data kan lagras utanför EU. Google är anslutna till EU-U.S. och Swiss-U.S. Privacy Shield Framework och har fått bekräftat av europeiska dataskyddsmyndigheter att deras kontrakt och överföring av uppgifter följer GDPR. https://policies.google.com/privacy?hl=sv

I sociala medier: Facebook, Instagram, Twitter, Youtube. Data de hanterar kan komma att lagras i USA. Se policy för respektive sociala media du väljer att använda.

Cookies

Webbplatsen använder så kallade cookies, för att underlätta enskilda användares aktiviteter. Dessa cookies används för att anpassa upplevelsen för dig som användare samt samla information om hur webbplatsen används. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av cookies via din webbläsares säkerhetsinställningar. Det kan dock innebära att viss funktionalitet på webbplatsen begränsas.

På den här webbplatsen används cookies till:

Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google, Inc. Google Analytics använder cookies (textfiler som placeras på din dator/enhet) för att kunna analysera hur du använder webbplatsen. Informationen som genereras genom din användning av webbplarsen (inklusive IP-adress för din enhet) kan komma att vidarebefordras till och lagras av Google på servrar i U.S.A. Google använder denna information i syfte att utvärdera din användning av webbplatsen, sammanställa rapporter av aktiviteter på webbplatsen för Johanna Bjurström AB och tillhandahålla andra tjänster i samband med aktiviteter på webbplatsen. Google kan också överföra denna information till tredje parter om det krävs enligt lag, eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning. https://policies.google.com/privacy?hl=sv

Facebook pixel

Vi använder så kallade pixlar, som kommer från andra nätverk som Google och Facebook. Dessa pixlar används för att få information om dig och dina surfvanor på webbplatsen. Denna information kopplas ihop med ditt Facebook-konto men tvättas innan vi ser den. Det innebär att vi inte har tillgång till exakt vad en enskild person har gjort på hemsidan, däremot har vi tillgång till hur olika segment har använt tjänsterna. Detta gör vi för att lättare kunna erbjuda våra tjänster till dem som besökt oss, samt för att hitta nya målgrupper med liknande rörelsemönster på internet. Se https://www.facebook.com/legal/terms https://www.facebook.com/policies/cookies/ https://www.facebook.com/about/privacy/update

Tredje parts webbplatser

Johanna Bjurström AB ansvarar inte för sekretesspraxis på andra webbplatser, inte heller när du hänvisas till dem via länk eller på annat sätt hänvisas till andra webbplatser som har koppling till Johanna Bjurström AB.

Ändringar

Johanna Bjurström AB förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna policy. Det är därför lämpligt att besöka denna sida regelbundet för att ta del av dem.