fbpx

Referenser

“Det här är helt klart det bästa beslutet jag någonsin gjort att gå den här utbildningen.” – Amanda Blom, Hälso och livsstilsterapeut, Strängnäs

“Tusen tack än en gång för en suverän utbildning! Den har gett mig ett helt nytt liv känns de som ♡” – Sofia Lönnqvist, Hälso och livsstilsterapeut, Jakobstad 

“Utbildningen Advanced Skin Therapist har både förändrat min egen livsstil till det bättre och även för mina kunder. Nu äntligen har jag ALLA verktyg jag behöver för att hjälpa mina kunder till en bättre hudhälsa och ett hälsosammare liv! Väldigt nöjd med utbildningen och Johanna är inte bara en fantastisk människa utan ett levande uppslagsverk.” – Emma Hildesson, Advanced Skin Therapist, Göteborg 

“När jag först läste om utbildningen till Advanced Skin Therapist så kändes det som den hade allt jag saknat i hudterapeut yrket för att kunna hjälpa än fler kunder. När jag sen gick utbildningen så överträffade den mina redan höga förväntningar. Så professionell och mer djupgående än jag vågat hoppas på. Johannas kunskap är imponerande! Hennes engagemang, driv och hur hon generöst lär ut sitt kunnande till oss med en sådan värme. Dessutom ger det ett nätverk av nya kollegor att få stöttning av!” – Frida Wennersten, Advanced Skin Therapist 

“Den kunskap som Johanna förmedlar i utbildningen var avgörande för mig i min resa från sängbunden pga sjukdom, till att må bättre och klara mer både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Det som lockade mig med utbildningen var kombinationen av kunskap om näring och kost och hur kroppen är uppbyggd. Det gör att jag kan förstå var obalanser finns, och jag har verktygen för hur jag kan åtgärda obalanserna med kost och näring. Johanna ser till hela människan och är en varm, engagerad och kunnig lärare.” Utbildningen har förändrat mitt liv. Nu ser jag fram emot att kunna hjälpa andra.” – Maria Viklund, Hälso och livsstilsterapeut, Kramfors

”Är så otroligt tacksam att jag började denna utbildning, även då jag hade väldigt mycket i livet just då. Utbildningen höll mig mer på fötter och jag fick hela tiden verktyg som gjorde att jag tog mig framåt och nådde mina mål. Väldigt bra upplägg på materialet och mycket kontakt under hela utbildningen med Johanna och likasinnade som gjorde att mitt intresse växte enormt. Hur jag nu kan hjälpa mig själv och till och med blivit en person som andra frågar om tips och råd. Fantastiskt! TACK <3” –Jonna Oukili, Hälso och livsstilsterapeut, Stockholm

“För mej har utbildningen gett så mycket kunskap och egen läkning. Jag förstår min kropp mer på djupet. Hela upplägget av utbildningen har varit så fint och mjukt. Att ta del av Johannas lärdom är en gåva. Nya vänner och en trygg grund! Jag brinner för att hjälpa andra till att lysa och detta är ett perfekt komplement till det. Kan rekomendera utbildningen varmt från hela mitt hjärta.” – Anna Viresha Malm, Hälso och livsstilsterapeut, Borås 

“Om du arbetar som hudterapeut är utbildningen till Advanced Skin Therapist ett måste! Kunskapen om hur kroppen fungerar och hur inre obalanser,  näringsbrister, stress osv visar sig på huden är viktig information i arbetet med att hjälpa kunden med sin hudhälsa! Att du dessutom, om du vill, jobbar du med din egen hälsa under och efter utbildningen är ju bara ett jätteplus!” – Emma Thorstenson, Advanced Skin Therapits, Tenhult 

“Jag kan verkligen rekommendera Johannas utbildningar. Att läsa till Hälso och livsstilsterapeut har gett mig så mycket. Dels för min egen läkning men även att kunna hjälpa andra. Johanna är en fantastik lärare och utbildningen är väldigt genomtänkt och proffsig på alla sätt.” – Lotta Zetterling, Hälso och livsstilsterapeut, Västerås 

“Jag letade efter en utbildning som gav en helhetssyn på vad hälsa är. Johanna har enorm kunskap kring hur man läker kropp och själ, och genom hennes verktyg förstår man att allt hänger ihop. Otroligt pedagogiskt och gediget material som efter utbildningen blir ett perfekt uppslagsverk. Johanna är hela tiden närvarande och stöttande. Hennes nätverk och Community ger trygghet och en vi-känsla. Jag kan varmt rekommendera denna utbildning till alla som vill leva ett hållbart och hälsosamt liv, oavsett om det är utifrån ett yrkesmässigt eller personligt plan.” – Helene Ottosson Mandahl, Hälso och livsstilsterapeut, Stockholm 

“Jag kan helt ärligt säga att utbildningen är fantastisk. Johanna är mycket bra på att lära ut och det hon inte kan om hur kroppen fungerar är inte värt att veta. Jag längtade efter varje utbildningstillfälle och jag hade gärna gått om den igen bara för att det var så roligt och stämningen var så härlig i det digitala klassrummet.” – Johanna Nygren, Hälso och livsstilsterapeut, Kävlinge 

“Jag vill rekommendera kursen till alla. Den är pedagogiskt uppbyggd. Bra material, tydliga indelningar inför varje möte. Materialet blir ett fint uppslagsverk efter utbildningen. Johanna är otroligt inspirerande, och stöttande. Alltid ett ord på vägen. Jag har fastnat för de små stegen mot en varaktig förändring i livet, med kost och hälsa och näring. Kropp och knopp. Jag är så tacksam för denna kunskap.” – Britt-Marie Hirsch, Hälso och livsstilsterapeut, Stockholm 

Genom att gå utbildning hos Johanna har jag fått kunskaper om hälsa ur ett holistiskt perspektiv. Jag har vuxit som person, lärt känna mig själv och blivit hjälpt i min utmattning. Utan den här utbildningen hade jag inte varit där jag är idag!” – Josefine Wixengård, Hälso och livsstilsterapeut, Nässjö

“Johannas utbildning är en professionellt sammansatt utbildning som erbjuder en bredd, samtidigt som den ger en fördjupad kunskap. Den ger dig redskap för att hjälpa både dig själv och andra till en bättre hälsa och livsstil. För mig har utbildningen inneburit en bättre hälsa och givit mig ett mod till att satsa på en dröm jag haft i många år. Att gå Johannas utbildning har varit den bästa investeringen i mig själv jag någonsin gjort. Johannas värme, engagemang, generositet och tillgänglighet är ovärderlig. Du får inte bara en utbildning utan också ett sammanhang och ett nätverk att fortsätta växa, utvecklas och vidareutbildas i.” – Claudia Dziechciar, Hälso och livsstilsterapeut, Alingsås 

“Johannas utbildning har gett mig visdom, uppskattning och hälsa. Jag är evigt tacksam att jag hittade den och jag är glad för alla som får ta del av Johannas fantastiska Hälso- och livsstils utbildning.” – Selma Saldell, Hälso och livsstilsterapeut, Stockholm 

“Tack, din hjälp var precis den sparken jag behövde för att komma igång. Det är första gången i mitt liv som jag inte känner att jag följer en diet (som jag har provat en massa gånger!) utan att jag verkligen har bytt livsstil, att det är naturligt att äta som jag nu gör och att jag kan fortsätta med det resten av livet utan problem! Jag kommer säkert att äta godis någon gång i livet igen, men jag har ett helt nytt synsätt på det nu och jag kommer aldrig att gå tillbaka till de mängderna som jag åt innan och det känns helt fantastiskt!! :)” – Sara Engström, Advanced Skin Therapist, Förlösa 

“Helt fantastiskt att kunna göra en hel utbildning som denna on-line, då jag ofta är på resande fot! Det var en utbildning som gav mycket mer än förväntat, både bredd och djup, väldigt proffessionellt upplagt. Texter och bilder lättläsliga samt ljudfilerna mycket bra material! Johannas glädje och genuina intresse och kunskap för holistisk hälsa är oerhört inspirerande och som person är hon en lyhörd och fantastisk terapeaut, lärare och förebild. Man kan alltid känna hennes stöd och hjälp under utbildningens gång. Rekommenderas varmt för alla, oavsett om du tänkt jobba med det eller för eget bruk.” – Michaela Lindstaahl, Hälso och livsstilsterapeut, Milano 

“Den här utbildningen är en av de bästa investeringarna jag gjort i mitt liv. Den har givit mig stor insikt kring min egen kropp, ny och värdefull kunskap, fler hälsosamma vanor, en chans att sticka ut i branschen, en mängd kollegor att utbyta tankar och idéer med men framförallt ett helt nytt yrke!!! Jag är stolt över mig själv, över alla andra som går utbildningen och över Johanna som lyckas påverka SÅ MÅNGA genom sitt brinnande intresse, sitt engagemang och stora hjärta. TA DEN HÄR CHANSEN och gå utbildningen folks!” – Stina Persdotter Bergman, Hälso och livsstilsterapeut, Stockholm 

“Sedan tonåren har jag intresserat mig för hälsa, välmående och kost, då jag även sett att det leder till inre och yttre skönhet. Dock var jag kluven bland alla olika dieter och träningsformer, vad är egentligen “rätt” sätt att tänka när man pratar om att leva hälsosamt? Jag ville ha svar på frågorna och insåg även att jag drömmer om att kunna arbeta med hälsocoaching – på den vägen hittade jag Johannas utbildning. Det är det bästa valet jag gjort i mitt liv och nu har jag nycklarna för att kunna arbeta med mitt drömjobb! Framtiden känns spännande och jag kommer alltid ha Johanna och hennes enorma kunskap att tacka.” – Sara Nöjd, Hälso och livsstilsterapeut, Zürich

“Jag kan varmt rekommendera utbildningen! Jag läste till Hälso-och livsstilsterapeut 2017/2018 och det är bland det bästa jag har gjort! Jag har inte bara valt att byta karriär och starta ett eget hälsoföretag, jag har dessutom genomgått en egen personlig resa. Johanna är otroligt proffsig och har en enorm kunskap och engagemang. Hon gör allt med hjärtat och är en sann inspiratör!” – Emely Hahmo, Hälso och livsstilsterapeut, Malmö 

“Jag har växt mer som människa på denna korta tiden än vad jag hade gjort på alla mina 26 år, så tack för sparken i rumpan ;)” – Nicolina Eriksson, Advanced Skin Therapist, Jönköping 

“Jag har inte tackat dig nog för en bra utbildning. Jag har fått en ordentlig ögonöppnare och så väl mina kunder. Responsen är verkligen helt magisk” – Caroline Johansson, Advanced Skin Therapist, Göteborg 

“Jag kan varmt rekommendera Johannas utbildning till Advanced Skin Therapist. Hon har lagt ner mycket jobb på materialet som är både lättläst pedagogiskt upplagt. Johanna är en fantastisk person som sitter inne med stor kunskap. Hon lär ut på ett inspirerande  sätt och gör så att komplex information blir lätt att ta till sig och förstå. Jag har jobbat som terapeut i snart 30 år, som hudterapeut, homeopat, massageterapeut och med kunskap i näringslära och 60 poäng i basmedicin så tänker jag att detta är det enda hållbara sättet för en hudterapeut att jobba på. Man blir aldrig fullärd, det finns alltid plats att lära sig lite till. Utbildningen till Advanced Sin Therapist kommer att ge dig den verktygslåda du behöver för att gör skillnad på riktigt!” – Nina Rosenkvist, Advanced Skin Therapist, Sibbhult

“Det här är spännande värre, och mycket bättre utbildning än vad jag kunde ana. Stort tack. Känner stor tacksamhet för denna utmaning.” – Marie Karterud, Hälso och livsstilsterapeut, Örkeljunga 

“Idag är det prick ett år sedan jag påbörjade min utbildning till hälso och livsstilsterapeut, och blev klar i februari i år. Jag sade upp mig från mitt dåvarande jobb vid årsskiftet, kände att jag bara vill jobba med detta och driver idag mitt företag WellnessNow! Jag har fått ett nytt liv med så mycket glädje och hälsa tack vare denna fantastiska utbildning!” – Jenny Hagelind, Hälso och livsstilsterapeut, Arboga

“Jag vill tacka för denna otroliga resa och fantastisk vägledning som fått mig att både utvecklas som terapeut och människa. Jag känner mig frisk inifrån och ut, tack!” – Hanna Haag, Advanced Skin Therapist, Kungälv   

“Stort tack för den fantastiska utbildningen. En sån himla kvalitativ utbildning med ett flexibelt och enkelt upplägg. Jag är så tacksam för att jag fick gå din utbildning.” – Sandra Abrahamson Mourad, Hälso och livsstilsterapeut, Stockholm   

”Jag är så tacksam att jag fått möjligheten att gå din utbildning! Bara på två tillfällen har jag lärt mig otroligt mycket och jag kan vara med och diskutera hälsa på ett helt annat sätt!” Rebecka Wetterlöf, Hälso och livsstilsterapeut, Hässleholm

“Att gå Johannas utbildning är ett av de bästa besluten jag tagit! Jag kan varmt rekommendera Holistic Health Academy och Johannas utbildningar till alla som vill få möjlighet att utvecklas personligen, få en bättre hälsa och mer livsglädje. Plus att du får en yrkestitel som gör det möjligt att ha världens roligaste jobb! Johanna är så otroligt bra och kompetent på det hon gör, hon är så fantastisk och verkligen en genuin person med stort hjärta!” – Helena Swane, Hälso och livsstilsterapeut, Torslanda 

”Utbildningen är proffsigt upplagd och väl genomtänkt. Jag känner mig lyckligt lottad som har kommit i kontakt med Johanna och att hon kan ge mig den kunskap och trygghet som krävs för att inspirera och coacha andra till att leva ett hälsosammare liv”Maria Sörbu, Hälso och livsstilsterapeut, Mora

“Johanna är djupt insatt i alla processer i kroppen och vad som händer när vi äter och lever på ett visst sätt, och förklarar detta på ett väldigt pedagogiskt sätt. Hennes brinnande intresse smittar av sig och jag är djupt imponerad av denna kvinna och hennes driv.” Johanna Rosell, Hälso och livsstilsterapeut, Linköping

“Jag är tacksam att jag utbildande mig vidare! Jag kan nu hjälpa mina kunder på bästa sett genom att både ta hand om insidan och utsidan. Jag kan varmt rekommendera utbildningen! Den har gett mig de rätta verktygen. Johanna är fantastisk!” – Petra Nilsson, Advanced Skin Therapist, Hässleholm

“Fantastisk utbildning som ger så mycket kunskap och gemenskap” Beatrice Duggin, Hälso och livsstilsterapeut, Stockholm 

“Fantastisk utbildning som är proffsigt upplagd. Johanna är otroligt duktig, hon lär ut på ett inspirerande sätt. Jag är så glad och tacksam att jag kommit i kontakt med Johanna. Jag har fått med mig verktyg som krävs för att inspirera andra till ett hälsosammare liv och jag har även fått hjälp med min egen hälsa. Jag kan verkligen rekommendera utbildningen till Hälso och livsstilsterapeut.” – Solveig Bäckman, Hälso och livsstilsterapeut Mariestad 

“Utbildningen till hälso- och livsstilterapeut har gett mig många nya insikter och verktyg för förändring! Jag har redan sett fantastiska resultat på några personer i min närhet som jag hjälpt att genomföra förändringar främst när det gäller kosten. Nyligen hade jag min första föreläsning som hälso- och livsstilterapeut. Det kändes verkligen positivt, jag fick ett mycket bra gensvar från åhörarna som var intresserade, ställde frågor och dessutom delade med sig av egna erfarenheter av livsstilsförändringar!”– Ingrid Zetterlund Persson, Hälso och livsstilsterapeut, Kungälv

“Jag anmälde mig till hälso- och livstilsterapeut utbildningen för att lära mig hur jag själv kunde må bättre och kom ut med inte bara en helt ny livskraft men också en ny karriär! Jag var grymt imponerad av Johanna redan från första dagen. Hon har en kunskap som är både bredd och djup. Hon är proffsig och verkligen brinner för det hon gör. Det är smittsamt! Och för mig livsförändrande.” – Lori Wäne, Hälso och livsstilsterapeut, Göteborg

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer