“MegaFlora Women´s Probiotic” från MegaFood!

MegaFlora Women´s Probiotic från MegaFood – Greatlife.se är en kraftfull probiotika speciellt framtagen för den kvinnliga bakteriefloran! Helt Fantastiskt!!

Varje kapsel innehåller 50 miljarder levande och välkända mjölksyrabakterier från 14 olika kliniskt undersökta och icke-konkurrerande stammar som alla ingår i den normala tarmfloran och räknas till de goda tarmbakterierna. Den innehåller även tranbär, rödbeta, stor kardborrerot och maskrosrot som är extra bra för oss kvinnor, vår hud och vår hälsa.

Ökad genomsläpplighet och onormal tarmflora kan leda till ökad aktivering av tarmens immunförsvar, vilket i sin tur även kan ha koppling till IBS.

MegaFLora women innehåller även stammarna Lactobacillus rhamnosus och Lactobacillus plantarum som är välgörande för den vaginala floran. Dessa minskar förekomsten av bakteriell vaginos som är en överväxt av icke-önskvärda bakterier i underlivet!

Jag älskar och rekommenderar varmt MegaFood Women´s Probiotic eftersom den innehåller olika probiotika-kulturer eftersom de har olika egenskaper och trivs i de olika surhetsmiljöer som finns i vår mag-tarmkanal. Tarmslemhinnan förnyas regelbundet och har behov av goda mjölksyrabakterier! 

Du kan hitta Mega Foods “MegaFlora Women´s Probiotic” hos greatlife.se  @Megafood & @greatlife.se på Instagram! 

Kram

Johanna- Din Hälsohero!