Fantastiska produkter för kropp och hud!

Är fortfarande i Brisbane och det är härligt att se så många underbara hud och näringsprodukter som produceras här i Australien.

Jag har testat, luktat, smakat och klämt på en del av dem!

Rena och fina örter och te med chaga och andra svampar har detta märket Superfeast! De fraktar till Sverige då jag har pratat med dem! De har massa härliga adaptogener!

Jag skall köpa hem några tänkte jag! Tur att jag får ha 30 kg med mig hem på flyget ?

Dessa cellsalter är jättefina! Vi förlorar mycket cellsalter när vi blir utsatta för elektromagnetisk strålning. Här en bra blandning och bas med de 12 grundcellsalterna!

De har även salter för olika problem och jag har ju tillsammans med DCG i Sverige tagit fram liknande för huden, så kul!

Australian Bush Flowers är mina favoriter och har en hel del hemma redan. Essencer av Australienska medicinala växter. Fantastiska! Du kan köpa dem bland annat hos Paradiset i Stockholm.

Har även testat dessa Antipodes, hudvårdsprodukter som är väldigt rena.

Känns mycket bra och återfuktande!

Testade även märket Perfect Portion. De är faktiskt från Brisbane! Deras deo är galet bra!

Igår var jag inne i en organic hälsokost och där hade de flytande kisel som jag letat länge efter. Denna var av riktigt hög och bra kvalité från BioCeuticals. Ett märke som är från Australien och som de flesta naturläkare och näringsterapeuter arbetar med här.

Kisel är bra för alla dina vävnader och ökar upp elasticiteten i huden!

Skall göra en egen studie på min hud under några veckor och se vad som händer! Kommer skriva om det i bloggen vad jag kom fram till! 🙂

Pratade en stund med butiksägaren och berättade vad jag gjorde och han erbjöd mig ett jobb som naturläkare direkt.

Jag tackade artigt nej och sa att jag är mycket glad för erbjudandet men att det kan bli lite svårt då jag driver en skola och har andra planer, men kul att han frågade?

Så mycket nya saker att testa och jag är så glad att jag har världens roligaste arbete och att jag också utbildar andra i det jag kan och min erfarenheter i över 20 år, så fler får möjligheten att arbeta med detta! ?

Gå gärna in och läs på www.holistichealthacademy.se eller följ skolans Instagram konto som jag precis startade!

Kram från Australien!

Johanna – Din hälsohero