Mot nya höjder i Luxenburg!

Nu har jag precis lämnat Luxenburg och min vän och kollega Annica! Fick sova hos henne under två dygn och vi har haft otroligt roligt!

Morgonen började med att vi tog en powerwalk ute bland fälten! Annica bor en lite bit utanför Luxenburg på landet och det är otroligt vackert!

Som alltid när jag träffar en annan entreprenör, skapas det otroligt mycket visioner och det är skönt att få bolla saker med varandra! Annica har företaget ACT2exceed och jag skulle lätt säga att hon är en av världens bästa coacher! Följ henne gärna på Instagram och Facebook!

Under två dagar har Annica fått äta som mig och hon har fått smaka min goda Teffgröt som jag äter på morgonen med blåbär, banan, kanel, macapulver och russin. Jag ligger oftast lågt på järn och både teff och russin är det mycket järn i. Underbart att få inspirera!

Annica tog mig till en ekobutik som hette Naturata vilket är som en godisbutik för mig! Hittade massa spännande hudvårdsprodukter som inte finns hemma och massa med olika superfoods!

Efter massa dreggel och suktande blev vi jätte hungriga och vi åkte in till centrum och åt en jättegod vegansk lunch med var sin grön juice! Stället hette Flowers Kitchen och kan varmt rekommenderas!

Nu var det dags att uppleva Luxenburg City! Annica pekade på gamla hus och berättade historier om staden och jag fick även uppleva höga höjder på en Indiana Jones bro! Det sög till ordentligt i magen, då jag är mycket höjdrädd! Men utmaning gillar jag!

Efter den upplevelse blev vi hungriga igen! Nu blev det vegan restaurangen Happ! Här åt jag den godaste soppan jag någonsin ätit och till serverades frökex med humus! Mumma! Tog även en juice som var gjord på apelsin, gurkmeja, ingefära och citron.

Annica och jag har alltid inspirerat varandra och vi har skapat projekt ihop och mer kommer garanterat framöver!

Tack Annica för dessa dagar med skratt och inspiration! Luxenburg imponerade och levererade både bra mat och nya höjder!

Nu bär det av till Zurich och vidare ner till Liechtenstein och se om jag kan få någon bra mat, träning och inspiration i bergen!

Ha en fin dag!

Kram
Johanna – Din Hälsohero!