Äntligen i Brisbane

Nu har vi landat i Brisbane, jag och Nathalie! Uppdraget här blir att hitta en lägenhet till henne så hon har någonstans att bo under sitt år som student här!

Så här långt måste jag säga att jag gillar Brisbane bättre än Sydney!

När vi kom fram var vi trötta, eller i alla fall jag! Nathalie hade sovit i 10 h men jag hade kvällen innan hållt i en klass till klockan 01.00 och kom i säng strax efter 02.00 för att sedan gå upp igen kl 05.00 för att flyga till Brisbane. Sov som en stock hela resan på 1,5 h ?

Nu väntade en lägenhet som vi skall bo i tills den 15:e juli.

Vilken lägenhet! 38:e våningen (ååå shit är så höjdrädd) och fantastisk utsikt!

Sådan lyx att få vakna upp här! Lycklig!

Vi har varit ute och undersökt området och lägenheten som vi hyr ligger nära centrum. Det bästa med att bo i lägenhet är att vi har eget kök vilket underlättar för en vegan!

Vi gjorde sallad och köpte god kimchi som riktigt fräste och bubblade när vi öppnade den, så gott! Så laddade med bakterier och så bra för huden!

Vi storhandlade massa grön och ekologisk mat! Nu har vi mat ett par dagar!

Idag har jag suttit och jobbat mestadels och håller på att bygga klart mitt Beauty Master Program. Just nu har du chansen att få en strålande hud för 50% rabatt! Länk finns på mitt Instagram konto i min profil! ? Via länken kan du även läsa mer om programmet.

De som går den nu har redan fått fantastiska resultat och är så glad över deras resultat och jag är så stolt över det!

Idag hann vi också med att gå till Nathalies nya skola för att se hur den såg ut. Den ligger precis vid Botaniska trädgården! Så vackert!

Det är lördag idag så då blev det en god ekologisk Acai bowl med jordnötssmör och kokosyoghurt på! ?

Brisbane är väldigt fint! Vi skall utforska mer kommande dagar.

De har byggt upp en fejkstrand mitt i stan!

Det blev inget dopp för vädret är inte det bästa just nu. Badkruka som jag är, så skulle det vara tveksamt om jag badade på sommaren också 😉 haha Nu är det vinter här och deras kallaste månad och det har regnat en hel del! Vi har i alla fall 19 grader! I morgon skall solen titta fram lite grann☀️

Jag och Nathalie i djungeln 😉

Skall ta mig till 40:e våningen i morgon bitti för att gymma, det ser jag fram emot!

Natti från Australien!

Kram

Johanna