Allt för hälsa mässan 2019

I helgen pågick allt för hälsa mässan i Älvsjö, jag besökte såklart mässan för att se vad den har att erbjuda i år.

Jag har aldrig valt att ställa ut själv på mässan, men funderar på att visa upp mina utbildningar då det är en stor efterfråga på dessa! Jag är så glad för att fler vill jobba med hälsa och skönhet. 

Jag tillbringade dagen med underbara Erica! 

Fina Erica med sin nya bok. 

Vi tog en liten paus efter flera timmars tittande på fantastiska produkter och utställare. Världens godaste Kombucha från Ericas Nice Kombucha hennes och hemma rullade raw bollar. Mumma, vilken lyx! Hennes kombucha är den bästa på markanden och alla borde ha den i sina caféer och restuaranger! 

Testar juice!

Erica höll en fantastisk föreläsning om Kombucha och Kimchi!

Erica & hennes Nice Kombucha.

Erica, Jag och Viktor som är ägare av Motherearth fantastiska produker och dessutom en väldigt duktig rawfood kock! 

Hudvårdsmärket Mette Pecaut deras Heidi hann jag prata med en stund! Deras senaste produkter de har kommit ut med är jättespännande! Skall testa dessa snart! 

Carina och Jerker från Rosenserien var på plats med deras underbara produkter!


Saija, jag, Angelika och Carina! 

Jag testade också Loelles nya hampaolja! Så härlig och har använt den nu i 4 dagar och min hud är mer balanserad och återfuktad på djuper. Skall använda den under en längre tid för att se ännu bättre resultat. Jag skriver ett eget blogginlägg om den snart! 

Det var så kul att gå runt på mässan och se alla fantastiska produkter som finns på marknaden och även alla fantastiska och inspirerande människor som brinner för hälsa och naturlig skönhet. 

Kram

Johanna- Din hälsohero