5 tips till mer glow!

Idag tänkte jag dela med mig av 5 tips till mer glow!

Men först vill jag dela med mig av att jag är så stolt att bli utsedd att vara den andra bästa entreprenören bland Stockholmarna på Facebook! Här kan du läsa mer!

5 tips till mer glow!


Det behövs olika ben att stå på och tänka huden ur ett holistiskt synsätt. Här ger jag dig 5 tips som ger huden mer glow! När en sak sitter som en rutin, börjar du med nästa. En sak i taget 🙂

 1. Ta bort allt vitt som, vete, mjölk, socker och bordssalt! Det kommer göra att du gynnar matsmältningen och minskar på inflammationer. Du kommer känna dig piggare, få en bättre matsmältning och en finare hud.

 2. Tugga maten och öka upp andelen grönsaker på tallriken till minst 50% och dra ner på det andra. Den maten som du inte kan tugga mer än 20 ggr kanske du inte skall äta? 😉
  När du tuggar maten får du en bättre matsmältning som också innebär ett bättre näringsupptag. För att underlätta till en bättre matsmältning, lägg ner besticken mellan varje tugga. Ät i en lugn miljö och ta bort telefonen, datorn och sitt inte och ät framför TV:n. Blunda och njut och känn efter vad maten smakar!

 3. Drick tillräckligt med vatten! Oftast glömmer man att dricka det bästa som finns, nämligen vatten. Vi byter ut vattnet mot läsk eller sportdrycker, vilket inte är bra. Vatten ger energi och livskraft och en tillfällig trötthet kan bero på att man har druckit för lite. Drick helst mellan måltiderna för en bättre matsmältning.

 4. Djupandas för ett bättre syreupptag! Andas in och ut genom näsan och när du andas in, samtidigt skall magen gå ut och tvärt om när du andas ut. Det vanligaste är att man andas för högt upp i bröstet, vilket gör att man inte kommer att syresätta kroppen tillräckligt, vilket kan leda till en energibortfall och ett lägre immunförsvar.
  Avvara 15 minuter på förmiddagen och 15 minuter på eftermiddagen för djupandning.

 5. Meditation och yoga. Gör avslappning i minst en timme per dag. Jag har min timme på morgonen vilket blir en jättebra start på dagen. Jag kan varmt rekommendera appen Calm eller/och hitta ett bra yoga klipp på Youtube! När du slappnar av mår både kroppen och huden bättre! 

  Lycka till och låt huden skina! 

  Ha en fin dag!

  Kram hela dan! – J
  ohanna – Din Hälsohero!