Mysig staycation & mat-tips i Stockholm!

Hej,

I helgen spenderade jag och min dotter lite mor- dotter tid och bodde på Elite hotel Carolina Tower här i Stockholm en natt, innan hon åkte iväg för att plugga i LA. 

Vi började mys-dagen med att ta en lunch på Mahalo, Jag tog en “knivsöder” och Nathalie tog en “Jamaican me crazy”, mums! 

En god lunch senare tog vi oss till vårt hotell rum som låg på högsta våningen med en fantastisk utsikt över Stockholm. Skulle absolut kunna rekommendera detta hotell, så mysigt och fräscht! 

Vi lämnade av väskorna på rummet och tog en promenad in till stan där vi inhandlade det sista inför Nathalies resa. 

Vi hamnade på en mysig restaurang på drottninggatan som heter Underbar där dem serveras libanesisk mat. Vi beställde in varsin vegetarisk tallrik som de gjorde om till Vegan och glutenfri, och oj så gott det var! 

Efter allt gående var vi trötta i benen, så vi köpte med oss varsin Kombucha och gick mot hotellet. Där la vi oss i sängen med varsin ansiktsmask och kollade film. 

Vi vaknade upp till soluppgången, WOW så fint!

Efter hotellfrukost, jobb och mys på rummet gick vi ut på stan och tog en lunch på Lett. Där vi åt varsin sallad och lyxa till det med en god raw boll & matcha latte till efterrätt! 

Sedan behövde vi åka hem för att Nathalie skulle packa klart sina grejer då flyget gick kl 06 morgonen efter. Jag saknar henne redan så! 

Om du vill veta mer om mig och min vardag kan du följa mig på instagram, där hittar du mig på @johannabjurstrom & @holistichealthacademy.se

Kram

Johanna