Magiska produkter och vegomat i Italien och Kroatien!

Jag är fortfarande i Kroatien och utanför Pula, men åker upp med bilen mot Berlin idag! På lördag går flyget hem från Berlin. 

Jag älskar att det börjar bli mer rawfood och vegan mat när jag reser. Det är alltid en utmaning och jag lägger oftast mycket tid på att hitta bra mat när jag reser.

Veganer har ökat med 1 miljon i bara Tyskland under 1 år och det märks ändå får jag säga, även fast det är en bra bit kvar. Det är fortfarande svårt att hitta bra mat. Men det händer grejer! I Italien som ändå är det svåraste landet att vistas i som vegan och om man inte äter vete, hittade jag två veganrestauranger i den lilla byn Arco som jag bodde i! Fantastiskt! 

Till och med i Kroatien finns det en veganrestaurang, så underbart, även fast de hade lite för mycket saker med gluten i, så fanns inte så mycket att välja mellan. Men fyllde på näringen med goda juicer och lite bovete sallad.  

God juice med grapefrukt, citron och ingefära. 

Jag delar med mig av de hudvårdsprodukter som jag gillar mest just nu i min blogg och förra inlägget berättade jag om mina två favoditdeodoranter.  

Nu när jag reser är Dr Sannas helt feminala! Jag älskar förpackningarna och innehållet! Rena, ekologiska, bra tänk rakt igenom från förpackning till innehåll samt väldigt vårdande och effektiva! 

Jag har nu provat vitaliserande ansiktsoljan med vattenmelonkärnolja och lavendelolja och jag älskar den. Jag får så fin lyster i huden och mina porer blir inte lika framträdande. 

Över serumet har jag den närande krämen för mogen och torr hud. Även fast jag inte har varken torr eller mogen hud 😉 Jag använder mig av denna som en kur, när jag är en del i solen. Så skön! 

Ha en fin dag så kommer mer produkter snart! 🙂 

Kram
Johanna