Så här gör jag för en bra munhälsa med snygga tänder!

Igår var jag hos tandläkaren och ni som följer mig på Instagram fick en inblick i hur jag sköter mina tänder på bästa sätt. Jag fick berömm av min tandläkare Hans! Många frågar vad jag använder mig av för att få en bra tandhälsa och vill nu dela med mig av det till dig!

Detta är vad jag använder mig av varje dag för att mina tänder skall må bra!

Jag börjar med att borsta tänderna som vanligt och noga runt kanten av tandköttet (häften på tandköttet och hälften på tanden). Använd helst en tandborste i naturmaterial och undvik plast.

Tandkrämen är en utan flour och är gjord på örter som främjar till en bättre munhälsa.

Tandtråden använder jag varje kväll och efter att jag borstat mina tänder en första gång. För att sedan borta ytterligare en gång (inte lika noga) för att borsta rent det sista som behövs. Tandtråden som jag har består av Tea Tree och inte av flour. Jag rekommenderar att inte använda flour då den tar bl.a. jodets plats i sköldkörteln och det betyder att du kan få en lägre sköldkörtel aktivitet på sikt på grund av en jodbrist.

Kolloidalt Silver är effektiv mot bl.a. bakterier, virus, svampar och encelliga parasiter som vi inte skall ha i munnen. Jag gurglar med det och sedan spottar jag ut det. Emellanåt sväljer jag det då det även kan vara bra att dricka det. Köp ditt kollodiala silver via denna länken!

Lycka till med din nya tandvård!

Kram
Johanna