Oljan som alla borde ha i badrumsskåpet!

Jag får så mycket frågor om vad jag gillar och vilka hudvårdsprodukter som jag tycker är bra, så tänkte dela med mig av i bloggen! Idag delar jag med mig av den olja som har hjälpt mig och min hud mycket det senaste. 

Esse Protect Oil tycker jag borde finnas i allas badrumsskåp. Den skyddar en känslig hy och den stärker även upp barriärfunktionen långsiktigt. 

Esse Probiotic Skincare är en ekologisk och rättvisemärkt hudvårdsserie från Sydafrika. Dessa är uppbyggda av levande bakterier som bevarar och skyddar huden från angrepp. Idag har vi tappat ca 35% av våra goda bakterier bara på huden, så det gäller att fylla på med nya!

Dessutom vann denna oljan årets innovation i Organic Beauty Awards där jag satt med i juryn. 

Motiveringen var:
En ansiktsolja som är som en dröm för huden. Med dess goda bakterier stärker och
återfuktar den en stressig och känslig hud på ett magiskt sätt.

Många Advanced Skin Therspist som jag har utbildat arbetar också med Esse! Vill du har en heltcäkande behandling där du får reda på vad du skulle behöva för din hud inifrån och ut, så kan du söka upp närmaste terapeut jag har utbildat här!

Du som är hudterapeut och vill vidareutbilda dig till Advanced Skin Therapist, där du får kunskapen om rätt kost och näring till en bättre hud så du kan hjälpa dina kunder till ännu bättre resultat, kan läsa mer om utbildningen här!

Ha en fin fortsatt helg! 
 
Kram
Johanna – Din Hälsohero!