Nominerad i Who´s Who in Green Beauty in Scandinavia!

I dagarna blev jag informerad att jag är nominerad i Who´s Who in Green Beauty in Scandinavia

Jag är så stolt och tacksam över bli nominerad även i år igen! Förra året kom jag på 9:e plats och är fortfarande otroligt glad och stolt över detta. 

Jag jobbar hårt för att sprida en grönare skönhet och älskar att se när det händer saker med huden, när den ser och är mycket hälsosammare. Att naturen påverkas positivt och att det blir fler och fler som förstår hur viktigt det är med vad vi sätter både på huden och stoppar i munnen och hur det påverkar huden också. 

”The Who’s Who lyfter dem som gör en positiv skillnad i hud och skönhetsbranschen. De är de som utmanar och inspirerar andra runtomkring sig att göra det bättre för industrin, den skandinaviska regionen och i slutändan planeten!

Det är en stor ära att bli nominerad bland alla dessa härliga och duktiga skönhets kollegor. Vem som vinner får vi se den 13:e november i Malmö på Eco Life Scandinavia.

 

För mer tips följ mig gärna på Instagram johannabjurstrom och holistichealthacademy.se 

Ha en fin dag! 

Kram
Johanna – Din hälsohero!