Missa inte chansen!

DSC15451-744x493

Nu till hösten startar jag en utbildning för dig som vill jobba med hälsa och som brinner för att hjälpa andra att hitta en bättre livsstil.

Det finns massor med människor där ute som behöver hjälp med sin hälsa, och jag vill dela med mig av min kunskap till fler. Detta är mitt sätt att sprida min kunskap på, genom att utbilda fler till hälso- & livsstilscoacher!

Utbildning kommer handla om hälsa som ett helhetskoncept och efter avslutad utbildning skall du kunna coacha andra människor till bättre hälsa och livsstil.

Utbildningen kommer att pågå under hösten/vintern 2015 med start den 14:e september och vi kommer hålla till i Stockholm.

Det kommer att vara 5 tillfällen (totalt 10 dagar) med hemarbete mellan varje tillfälle.

Här är de olika delarna som jag kommer att ta upp på utbildningen:

1   Anatomi & Filosofi
2   Johannas 10 nycklar samt information om homeopati och vad det är.
3   Vitaminer & mineraler samt näringslära.
4   Analysmetoder – lär dig göra en hälsoanalys med olika analysverktyg.
5   Hur jag startar och driver företag med lönsamhet och hur jag coachar på bästa sätt som hälso- & livsstilscoach.

Du kan läsa mer här om utbildningen.

Under och efter utbildningen ordnas en FB grupp, där support och stöd ges om man har frågor eller är osäker. Jag finns även med som en support under och efter utbildningen.

Som en nyckel i hela utbildningen så jobbar du även med din egna hälsa. Vi kommer att göra analyser på varandra och sedan får alla som går utbildningen en 45 dagars program. (Ord. pris 6800 kr) läs mer:  Intensive treatment

Om du du vill anmäla dig, så skicka namn, adress och dina kontaktuppgifter och berätta vad du gjort innan samt varför du skulle vilja gå utbildningen. Ansökan skickar du till info@johannabjurstrom.se.

Investeringen är 29.900 kr med ett erbjudande- “Early bird” betala för 1, gå 2! (eller 1 person för 50% rabatt) Erbjudande giltigt tom: 31 augusti 2015 och först till kvarn! (Max 10 platser) Anmälan är bindande och efter färdig utbildning får du ett diplom.

Om du har fler frågor eller funderingar om utbildningen tveka inte att höra av dig till mig!

Kram
Johanna