Kaos i fabriken!

IMG_1839

I några dagar har det varit lite kaos uppe i fabriken (huvudet). Jag har haft full fokus på min utbildning och träffade min första grupp i måndags och det var två otroligt roliga dagar. Jag var nästan lite trött på att höra min egen röst efter dessa dagar, då jag konstant pratade och pratade. Det har varit jättekul och mycket information blev det. Det jag tog upp var om hur kroppen fungerar. Snart kommer jag även åka ner till Göteborg för att utbilda nästa grupp!

Det verkade som att gillade det! 🙂 I början på oktober är det dags för nästa tillfälle. Då kommer jag att ta upp de 10 nycklar jag tagit fram för att hålla en bra nivå på sin hälsa. Vi kanske behöver mer av något och mindre av något annat. Nycklarna skall du kunna använda dig av för att reglera din hälsa till det bättre. Då vi alla är individer är viktigt att man tittar vad just DU behöver.

I onsdags var jag iväg till Västervik och det var full rulle hela dagen med hälsoanalyser. Jag gjorde 12 stycken på en och samma dag. Gick upp klockan 4 på morgonen och sedan hemma igen 23.30. Så full rulle.

I går var jag jättetrött och kände att jag behövde vila och ta igen mig lite. Ibland ser jag inte det där själv, utan tycker det är så skoj allt jag gör att det tar över hur jag mår. Tur att jag har min kära sambo som ryter till och säger att nu får jag lugna ner mig lite, vilket jag gjorde. Bokade av lite saker och vilade och känner mig mycket bättre i dag. Därför har jag heller inte skrivit något i bloggen på några dagar, då jag prioriterat annat och hoppas att ni har haft överseende med det. 🙂

Idag kommer mina barn upp för att vara med oss i helgen, då de annars bor i Kungälv (utanför Göteborg). Det ska bli mysigt att få krama på dom lite. Men innan jag ska hämta dom på Bromma så har jag fullbokat med analyser. Alltid så kul att få träffa människor och se de växa under tiden. Det är just det där, som jag brinner så mycket för!

Jag och min sambo Fredrik skall åka till Berlin på tisdag (fick i födelsedagspresent av honom) och jag längtar så mycket efter att få några dagas semester (som är så behövligt just nu) och ta det lugnt. Även fast jag älskar mitt jobb så mycket så behöver jag vila ibland, så det inte uppstår kaos i fabriken!

Ha en fin fredags kväll så hörs vi snart igen!

Kram
Johanna