Hemma igen efter 27 timmars flygning!

Oj vilken flygresa, 27 timmar senare landade jag igår kväll på Arlanda.

Min Fredrik kom och mötte mig och han hade så klart busat till det lite. Han brukar kalla mig för korven (för att jag lindar in mig i mitt täcke när jag sover som en fransk hot dog).

Rolig som han är, så stod han och väntade på mig med en skylt som det stod korven på! Människor flindade till när de kom ut sa han, och han gjorde säkert massa glada och även mig, även fast jag skämdes lite måste jag medge 🙂 haha

Han brukar även ropa på mig med namnet korven när vi är i ute på stan och jag reagerar inte längre, men jag ser att andra skrattar till när jag svarar ja, vad är det? Härligt att kunna göra andra glada!

Att lämna min dotter på andra sidan jorden var ett av det mest jobbiga jag har gjort! Huga, både flytta hemifrån och till andra sidan jorden……

Vi har haft det så kul tillsammans i Australien! 

Vi grät båda två innan jag tog taxin till flyget och jag saknar henne redan så mycket! Djupandning och meditation gjorde susen när jag kom fram till flygplatsen. Hade nästan lite panik…..

Första rutten skulle bli till Singapore för att tanka upp planet och efter det vidare till Dubai, en resa på 19 h. Efter det till Stockholm på 8 h, totalt 27 h.

Landade hungrig i Dubai och åt en lättare måltid (vad jag kunde hitta som vegan på flygplatsen) innan nästa plan mot Stockholm. 

I Dubai var det över 40 grader och jag som hade tjocktröja och långbyxor! Det var till och med varmt inne på flygplatsen!

Vy från planet över Dubai och Burj Khalifa!

Jag var bra mör när jag kom fram till Arlanda. Idag är jag ganska pigg men känner mig lite snurrig, så visst sitter jetlegen i! 

När man flyger så långt är det viktigt att man dricker en hel del samt att man är uppe och går en gång i timmen samt vickar på fötterna för att få igång blodcirkulationen som mår sämre när trycket är lägre och mindre syre i luften. Bra att ha stödstrumpor också!

Dock hade jag inte detta och sov en del så satt mycket still tyvärr. Risken finns att man kan få blodproppar i benen, så viktigt att röra på sig, så borde ha gjort mer av detta! Läxa tills nästa gång! 

När jag vaknade i morse hade jag fått en del ytliga blåmärken på nedre benet och jag tog lite av homeopatmedel arnica (som även är ett bra jetleg medel). Det ser redan bättre ut och mår bra för övrigt, så ingen fara! 

Kram
Johanna