Har du svårt att få tid till träning?

_DSC1452
Har du hundra anledningar till att skippa träningen idag igen. Familjen väntar på dig hemma, kanske behöver du jobba över en stund eller känner du dig inte i alla fall liiite förkyld? Tiden finns ju inte, eller?
Jag är entreprenör och driver företag, har en Academy och är ute och föreläser, tid finns bara inte men jag vet att jag mår dåligt om jag inte får min träning.
Därför krävs det planering. Inför varje vecka eller månad gäller det att avsätta tid i kalendern för träning och inte hoppa över det.
Är du trött på kvällarna så är kanske din tid att träna på morgonen innan jobbet. Har du lunch en timme så hinner du säkert ett halvtimmes pass på gymmet, yoga eller en promenad på 45 minuter och sedan äta sista kvarten (men tugga väl och njut).
Jag lovar att det finns tid om du vill. Ingen har väl ångrat ett träningspass, det är träningen du hoppar över som du saknar.
Planera in träningen för nästa vecka redan idag.
Önskar er en härlig helg

Kram
Johanna