Bästa morsdags presenten!

inspiration Johanna

Hej på er!

Jag håller på att förbereda mig för min föreläsning som jag skall hålla i Malmö nu på tisdag. Den kommer att ta upp exempel vi känner igen från vardagen. Du kommer får lära dig mer om vem du är och hur du själv kan reglera din hälsa med ett verktyg jag tagit fram, mina 10 nycklar. Johannas 10 nycklar Men även massa annat kul!

Johannasnycklar

Det finns fortfarande platser kvar och det skulle vara superkul om du skulle vilja komma! Eller varför inte ge din kära mor detta i morsdags present! 🙂

Varmt välkommen den 24:e maj i Malmö. Tid. 18.00-20.00. Sofielundsvägen 5 (Fryshuset).

Du anmäler dig via länken nedan, eller betalar med swish: 123 609 41 48

Ja, vad kul! Jag vill anmäla mig här!

Du kommer även få tillgång att köpa min bok på plats 🙂

JBbok-768x1038

Ville även passa på att inspirera dig ytterligare genom att ge dig själv eller någon du känner den mamma allra bästa presenten, kanske en hel utbildning i de 10 nycklarna som kommer få dig att välja rätt val i vardagen och hur du själv kan reglera din hälsa. Den startar den 30 maj och du har mig som lärare under hela kursen. Den är webbaserad så du kan läsa den vart du än bor i Sverige. Webbutbildning Johannas 10 nycklar

Vi ses på tisdag i Malmö!

Ha en superfin helg!

Kram
Johanna