40 det nya 30!

Mitt kalas 20

Jag hade inget kalas när jag var 30, så nu tänkte jag att jag skulle slå till när jag blir 40! Förra lördagen slog jag till! (fyller dock inte förrän den 15 juni).

Mitt kalas 21

Jag valde Hellasgården, utanför Stockholm. Nära vattnet och helt fantastiskt fint! Passar mig perfekt!

Finaste Pia Kollin gjorde en så underbart god rawfood buffé och så fantastiskt att jag blev helt tårögd. Gästerna var också helt tagna av den goda buffén! Kan starkt rekommendera hennes mat och catering! Hennes son Oscar var med och hjälpe till och tusen tack för ert engagemang!

Buffén bestod av:
Sötpotatisnudlar med pumpa- och myntasås
Groddar
Grönkålschips
Tamarindrostade mandlar
Raw burgare
Cannellonirullar
Gröna baby-blad
Marinerad broccoli
Paranötost & kex
Chokladtårta helt raw!

mitt kalas mat

Mitt kalas mat2

mitt kalas mat5

mitt kalas mat6

Mitt kalas mat7

Min bror Jesper stod för underhållningen som vanligt och är verkligen helt underbar på detta. När han kom ut ur mammas mage, drog han redan då ett skämt. 🙂 Han är född komiker och jag verkligen älskar hans humor (måste vara för att den är lik min). haha

Mitt kalas9

Min kära mor var kreativ som vanligt! En hel blombukett/hink med mitt liv i form av olika symboler och en bok om mitt liv de senaste 40 åren. Du är fantastik kära mor! Inte undra på att jag är så kreativ, är så tacksam att du gett mig denna kreativa sida och inspiration!

Sedan höll Ulf (mammas man) ett tal om mitt favvolag Öis och vad som hände 1985…..dock är jag född 1976, men det var ju ett viktigt år för oss Öis fantaster så förstår varför det handlade om 1985, eller så har han helt missat att jag fyller 40 😉 haha

Min far höll ett tal om att 40 är det nya 30, och att vi numera tar med både våra barn och föräldrar när vi firar. Jag känner mig inte som jag vore 40, utan mer som 30! Min kära far har alltid varit inspirerande när det gäller att driva företag och Project. Samt både mor och far har humor som har varit viktigt för dem som mig. Så tack för att ni har givit mig allt detta och att ni är de bästa föräldrar man kan önska sig!

Det var så underbart att ha sina nära och kära med mig den kvällen. Jag älskar att dela med mig av saker. Så på baksidan av bordsplaceringen har jag skrivit varför varje person är speciell för mig. Jag delade även ut några nycklar som jag tyckte att varje person behövde – Mina 10 nycklar. Avslutade med en affirmation, som de skall säga till sig själv varje dag. Tycker vi affirmerar för lite i denna världen.

Födelsedagkortmitt

mitt kalas 10

Mitt kalas 17
Mina kära bröder, man och svägerska.

Mitt Kalas 18
Jag och mina älskade barn!

mitt kalas 13
Min bror Jonas filosoferar med Louise.

Mitt kalas 15
Finaste Staffan och Anette förgyllde min dag!

mitt kalas 14
Självaste kocken Pia med Anette.

Mitt kalas 11
Härliga Eva, Christina och Pia.

Mitt Kalas 16
Mammas fina skylt hon gjorde för kvällen.

Mitt kalas 19
De viktigaste männen i mitt liv.

Mitt kalas 22
Fina Catherine, Petter och Maria.

Kvällen fortsatte med danstävling i vem som kunde dansa fulaste, vilken tur att jag inte vann den 😉

Tack alla som var med och förgyllde min dag! Än är jag inte 40, (11 dagar kvar) men längtar nu tills jag är där! Så 40 hit me!
Vill ni se mer bilder från festen kan ni göra det på #johannabjurström40år

Kram
Johanna