Vilka superkrafter har du/ni i er familj?

hjärta

Jag vill leva i en miljö med högt i tak, härliga energier, där jag får drömma fritt, där jag kan få tycka och vara olik om jag vill.

Vi i familjen har gemensamt tagit fram våra superkrafter. Dessa superkrafter är Kärlek, Lycka, Tacksamhet, Glädje och Inspiration! Dessa är viktiga för oss. Vi har till och med satt upp en lapp på kylskåpet där vi kan läsa och påminna oss om dessa superkrafter.

superkrafter

Förut var vi bra på att ha söndagsmöten. De försvann för ett tag, men vi skall börja med det igen. Det ger så mycket. Alla får en chans att ta upp tankar eller händelser som man vill dela med sig av till övriga familjemedlemmar. Det kan vara allt från himmel till jord. Det är just det som är så härligt. Vi kan även planera måltider, resor eller andra saker vi vill uppnå tillsammans. Måla skattkartor som jag kallar det (måla upp och klipp och klistra hur du vill ha det i livet, vad du vill uppnå m.m.).

Våra superkrafter påminner oss när vi faller ner i svackor, eller när vi tappar energi och vad som är viktigt i livet. Livet går ut på att känna kärlek, lycka, inspiration och tacksamhet. Prylar är något som finns där, som inte är så viktiga, men som absolut kan fylla en glädjande funktion i bland. Som på tisdag när jag och min sambo Fredrik skall åka till Norge och fara ner för backarna med våra downhill monster 🙂

Jag kan tycka mig se ett mönster där ute, där vi pratar skit om andra, där vi är negativa och allt går i en ond spiral. Jag skulle nog säga att 80 % av vår befolkning finns i det ledsna laget. Där är det viktigare att prata om prylar och vad andra människor gör för fel. Kanske för att vi är rädda för att vara utanför? Vi kommer ingen vart, vi står och trampar och löser massmedias propaganda på kafferasten.

Det är bara 20 % av vår befolkning som väljer att vara i det glada laget. Där man skapar visioner och gemenskap. Där alla får vara med, där man skapar energi och kärlek, gentemot sig själv och andra. Där har jag valt att vara med. Det kräver mod och insikter att ta sig dit. Visst kan jag falla tillbaks i bland, men då blir det max 10 minuter, sedan får det räcka. 🙂

Vad har ni för viktiga mantran och ledsagarord i er familj och vilket lag väljer du att vara med i?

Sommarkramar
Johanna