Kom på föreläsning och workshops med mig i kväll!

Hero+txt

Idag är det full rulle på World Class Vasastan! Det har redan börjat med yoga nu på morgonen och sedan är det späckat schema under hela dagen, med massor med näring och föreläsningar om hälsa och träning. Jag kommer att få avsluta det hela med min föreläsning mellan 20.00-22.00. Du kan fortfarande anmäla dig till redaktion@blogozine.se.

Här kan du läsa om allt som händer under dagen! Om du inte kan ta dig till Döbelnsgatan 58 i kväll, kan du sitta hemma framför datorn och se det live!

Det bästa av allt är, att kommer du och provtränar idag, så kommer du få en träningströja värde 499 kr. Dessutom tecknar du medlemskort på 1 år så får du träna gratis hela hösten samt att du får ett par träningsskor (så långt lagret räcker).

Min föreläsning kommer blandas med workshop där du bl.a. kommer att få utforska vem just du är, vilka superkrafter du har och vad just du behöver träna på för att uppnå en hållbar hälsa. I slutet kommer jag även lotta ut min bok till en vinnare! 🙂

Jag ger dig:
-nycklarna till frihet och hållbar hälsa
-insikter till dina superkrafter
-insikten vad som är viktigt för dig
-3 mål mot en bättre hälsa, som du kan börja med direkt!

JBbok-768x1038

Så jag hoppas att vi ses i kväll kl. 20.00!

Kram Johanna