Hur kommer ditt 2017 se ut?

Hej

Nu är det snart ett nytt år igen – 2017!

2016 har varit ett mycket bra år för mig! Både när det gäller mitt privatliv och mitt arbetsliv. Jag hade som mål att bli digital nomad, innan den 31 december 2016. Att bli digital nomad fullt ut, och det har jag nu uppnått!

2016 är även året som min blivande man Fredrik ställer sig på knä och friar till mig och den 10 juni 2017 blir det bröllop!

fo%cc%88rlovning-den-25-e-september-2016

Jag älskar verkligen livet och jag är en sådan där jobbig JA sägare och hurtbulle som man kan reta sig på. Men jag älskar det liv jag har skapat och gör det som gör mig lycklig. Det ligger mycket slit och hårt arbeta bakom så klart, och det är ju själva resan som är det mest spännande. Målet är en bonus och som får mig att se tillbaks på vilken resa jag har gjort.

Jag älskar att hitta lösningar och nya spännande projekt i mitt företagande. Jag brinner verkligen för att se dig växa, hjälpa dig med hälsan och din livsstil. Hitta lösningar som passar dig personligen, både den mentala och den fysiska hälsan. Jag vill sprida min kunskap till fler och har nu haft igång min utbildning till Aukt. Hälso och livsstilscoach sedan 2015. Den 5:e omgången startar den 9.e januari!

Jag älskar humor, och det försöker jag återspegla i mitt förtagande och i mig själv hela tiden. Att skatta varje dag är något som gör mig lycklig och som även smittar av sig. Tänk på att det du uttrycker utåt till andra, kan smitta av sig och påverka fler än du tror. Så le och skatta, så blir det mycket roligare. Humor med en gnutta självironi, anti jante och lite allvar är mitt liv komplett.

Mot slutet av varje år sätter jag mål inför nästa år. Just nu sitter jag med mål inför 2017 och har också checkat av målen med tiden under året. Om jag inte har några mål kommer jag inte uppnå några, då resans väg blir otydlig om jag inte vet vart jag ska någonstans. Så mitt stora mål 2016 gick i uppfyllelse och nu blir det nya mål, både för mig som privatperson och som företagare.

Hur sätter jag mål?

1. Sätt ett kortsiktigt mål (0-3 månader).

2. Sätt ett mellanlångt mål (3-12 månader).

3. Sätt ett långsiktigt mål (1 år-5 år).

Glöm inte sätta när målet skall vara uppnått, vilket datum och år. Deadline är det som driver dig att nå det.

Sedan skulle jag även vilja att du frågade dig själv:

-Vad skulle du göra om inga hinder finns?

Skriv ner och berätta för dig själv, gör en skattkarta med bilder och text. Sätt upp den där du ser den varje dag! Det du tänker och affimerar, så blir det!

Jag önskar dig den bästa starten på det nya året! Så ses vi igen i början på 2017!

happy-new-year

ETT GOTT NYTT ÅR!

Kram

Johanna – Din Hälsohero