Träning, massage och god raw lunch!

I dag har jag sprungit på möten hit och dit men hann med en LPG behandling och en massage hos Eva och Jenny på Nyvana. 

Sprang in på gymmet för att träna lite ben på lunchen. Det blev 10 minuters löpning på löpbandet och 10 minuter cykling som uppvärmning.

Efter det blev det utfall med V-lyft med hantel. Alltid lika krävande då det bränner i benen, men härligt är det efteråt! 10 meter x 3 ggr.

Jag föredrar träning där jag använder min egna kropp och fortsatte därför med knäböj med händerna bakom huvudet. 3 x 10 rep.

Plankan blev det sedan,  3 x 1 minut innan jag avslutade på rodden i 10 minuter. Gillar att köra igenom hela kroppen det sista jag gör.

Lagom och lättare träning blev det i dag, då jag haft mycket omkring mig och skall orka packa upp det sista hemma i lägenheten som fortfarande är i oordning sedan flytten förra torsdagen.

Men först förbi SthlmRaw vid Hornstull. Köpte med mig en underbar lunch som bestod av Kelpnudlar och massa härligt grönt. Promenerade sedan hem över Liljeholmsbron i rask takt. Känns bra att få röra på sig ytterligare då det blir en del stillasittande framför datorn på dagarna.

IMG_1098

När jag kom hem hade raw kexen blivit klara i min torkugn och så gott att ha till maten. Passar på att sätta mig på balkongen och äta medan solen tittar fram.

IMG_1099

Kram
Johanna