Tävling – var smart in the dark!

mossa_hjortron_linnea-300x300

Just nu pågår en tävling på min Facebook-sida! Här kan du vinna en julklapp till dig själv, från företaget Smart in the dark. KLICKA HÄR för att komma till min Facebooksida och var med och tävla!

Vad man vinner är hemligt (det är ju en julklapp) men självklart ska du få lite ledtrådar!

Smart in the dark tillverkar snygga, trendiga och funktionella reflex-produkter. Att bära reflex är en billig livförsäkring, men vi kan alla hålla med om att de gamla vanliga reflexerna inte alltid är de snyggaste. Även för oss vuxna kan det kännas omotiverande att sätta på sig en ful reflex, men ännu värre blir det när man ska försöka få sina tonåringar att göra det! Min dotter Natalie är 15 år, och likt andra i hennes ålder så är hon mån om vad hon har på sig. Tack vare Smart in the dark är det inte längre några tjafs om reflexer, då deras produkter är både modemedvetna och framtagna för att man enkelt ska kunna bära reflex, utan att riktigt tänka på det.

Just nu har de fått in två nya produkter, både en väska och en mössa. De perfekta julklappen till någon du bryr dig om, då man håller sig både snygg och framförallt säker! Så, unna dig själv och dina kära något riktigt super nu i juletider och vintermörker, gå in på www.smartinthedark.com för att se hela deras sortiment och läsa mer om deras vision!

Och glöm inte att kika in på min Facebook-sida och motivera

Kram
Johanna