Känner du dig trött och har huvudvärk?

skydd

Det kan bero på att du dagligen utsätts för strålning på olika sätt. Allt ifrån datorer till microvågsugnar och mobiltelefoner för att nämna några tekniska/elektriska strålningskällor som är skadliga för oss.
För att undvika strålning och de biverkningar som strålning kan ge kan du använda en ”sköld” som du fäster på tex mobiltelefonen.
”Skölden”jag anväder heter Aries Sheild den påverkar radiovågorna och reducerar dem till oskadliga radiovågor som inte påverkar den mänskliga kroppen negativt. Man skulle kunna säga att Aires Shield skapar ett skyddande kraftfält runt min divaser som skyddar alla som använder den. Vetenskapliga studier visar att Aires Shield reducerar den elektriska intensiteten som avges från apparaten med upp emot 99,6 % vilket gör den näst intill oskadlig.

Du kan även behöva ett litet ”kort” som du bär runt halsen för att undvika all strålning från alla nätverk, när du är ute på stan eller sitter på kontoret, där mycket nätverk finns. Elektromagnetisk strålning sänker din energi och dina cellsalter i cellen drastiskt. Du blir trött och energilös men genom att sydda kroppen från strålningen så kan du behålla energin genom att använda dig av Aires. Du hittar de här:www.scandinavianaires.com.

Kram
Johanna