fbpx

Johannas YouTube kanal

Johanna Bjurström – Din hälsohero

Jag är entreprenör och jag älskar att inspirera andra människor till en hållbar hälsa. Under 20 år har jag inspirerat och väglett människor, både i den yttre och inre hälsan.

Vi är många som behöver vägledas, någon att hålla i handen när det gäller att se vad som är bäst för min hälsa. Jag vill inspirera dig som vill uppnå en hållbar hälsa. För att få en hållbar hälsa så behöver vi se till varje enskilt behov och individ. Alla är vi olika och vi behöver olika saker. Vi behöver även se till ett helhetsperspektiv, där allt spelar in, både fysisk som psykisk hälsa. För att du skall få en hållbar hälsa krävs det träning, träning och åter igen träning. Då menar jag inte enbart motion. Du har förmodligen tränat åt fel håll för länge, som gjort att du hamnat exempelvis i en depression, en mage som inte fungerar eller en utbrändhet. Då behöver du träna åt rätt håll. Det finns många rön där ute som talar om för dig vilken sorts hälsa du skall leva efter. Det kan vara sätt du skall äta på, nya sätt du skall detoxa dig på, springa på, tänka på. Jag hjälper dig att nå dina mål och vad som passar dig! Låt mig få inspirera dig av mina klipp och jag hoppas att du blir en trogen följare!

Här kommer du till min YouTube kanal

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer