fbpx

Coachning program

Om du går till gymmet så behöver du gå dit flera gånger för att uppnå en vältränad kropp,

få en bra kondition eller gå ner i vikt. Det samma gäller när du jobbar med din helhetshälsa!

 

Att gå på en enstaka livsstilsanalys eller en coachning kan göra end del, men vill du få en hållbarhet i det krävs det fler tillfällen och en som finns vid din sida. I alla coachning program ingår det en individuell livsstilsanalys, råd och målfokus och jag som stöttar dig. Tillsammans tar vi fram dina mål och ser till att du kommer framåt till en hållbar hälsa. Både mental och fysisk. Vi jobbar tillsammans och du får med dig verktyg så du lär dig hur din kropp fungerar och vad du behöver för att må bra.

Jag vill att du skall uppnå resultat och då krävs det flera tillfällen. Du behöver få in din nya livsstil som en vana och det tar liten stund för kroppen att förstå det den nya vanan. Att skynda långsamt är den bästa vägen till hållbarhet. Vad behöver du träna mer på?

Vad ingår? 

1. Målsättning och coachning till en hållbar hälsa.

2. Verktyg, tips på vad precis du behöver.

3. Du får kunskap om dig själv, hur du fungerar och hur du på bästa skall ta hand om din kropp även i fortsättningen.

4. Uppföljning av dina mål.

5. Du har mig som stöd och coach för att uppnå dina mål.

6. Du uppnår en ny livsstilsförändring.

7. En garanti på 100 % återbetalning* om du inte uppnår en ny livsstil efter avslutad och anpassad paketlösning.

Vilket program passar mig?

Mage tarm utbildning

 

Få en bättre mage nu!
Har du en mage som inte fungerar som den ska? Har du försökt med allt och kanske slussats runt inom sjukvården utan resultat? Jag tittar alltid på vad grundorsaken kan bero på och jag ser till hela dig och allt spelar roll, mental som fysisk hälsa. Jag har själv blivit frisk från diagnosen Ulcerös kolit  och vill idag dela med mig av vad jag vet fungerar.

 

athletes_program 

Öka din prestation nu!
Ett coachning program för dig som är elitidrottare, chef eller entreprenör som behöver mer fokus och kraft i vardagen. När vi hög presterar missas det oftast att ha en bra hälsa. Vi slarvar bl.a. med kosten och kroppen töms snabbt på näring vid stress och höga krav på oss själva.Jag hjälper dig att hitta verktygen just du behöver för att du skall kunna prestera mera när det gäller, samt se vilken näring du behöver mer av för att bli ditt bästa jag.

 

immun_program[3]

 

 Få ett bättre immunförsvar nu!
Har du lätt för att bli sjuk? Har du ont och värk i kroppen dagligen? Behöver du stärka upp ditt immunförsvar och orka mer? Då är detta coachning programmet något för dig!

 


radiant_beauty 

Få fin hud nu!
Har du eksem, akne, slapp hud, pigmenteringar, fet eller torr hud? Visste du att det oftast beror på inre orsaker? Huden är vårt största utrensnings organ och får ta den största belastningen det kroppens organ inte orkar med. Här tittar jag på hur dina utsöndringsorgan fungerar. Lungor, lever, njurar, huden men även mage/tarm.

 

slimming 

Gå ner i vikt nu!
Har du försökt med allt? Har du provat varenda diet? Men inte lyckats. Visste du att om vi har stagnationer i kroppen och utrensningsorganen inte fungerar optimalt och vårt PH värde går mer åt det sura hållet eller vi är stressade, så är det också svårare att gå ner i vikt. Jag tittar hur det ser ut i din kropp och hittar de verktyg som kommer att ta dig nedåt på vågen.

 

true_potential 

Bli lyckligare nu!
Är dina tankar mer åt det negativa hållet? Har du svårt att fokusera på vad det är som gör dig lyckligare i livet och vad du behöver? Hur vill du att din vardag skall se ut? Vi hittar lösningarna tillsammans mot dina mål och drömmar. Du får med dig verktyg som tar dig framåt, att bli mer lycklig och tänka mer positivt.

 


energi 

Få mer energi nu!
Har du gått länge och varit trött. Orkar du inte med vardagen och på eftermiddagen är du helt slut? Kan det vara ditt endokrina system som är i obalans? Det kan även bero på att cellen inte får den energi den behöver eller att du fastnat i ett mönster som du inte vill vara i. Här tittar jag på hela dig och ser vad som kan vara grundorsaken.

 

 

anti_stress_kit_1-2A

 

Hitta ditt inre lugn nu!
Få verktygen som gör att du hittar din inre lugn. Vilken plats älskar du att vara på, vad gör att du kan känna harmoni? Har du stressat länge så är det ett mönster som kroppen är van att vara i. Vi stöttar de organ som behöver stärkas upp och du får verktygen för kunna ta det lugnt och känna mer tillfreds.

 

 

plus40_paket_ladies_1-2A

 

Ladies 40 Plus!
Är du kvinna och har kommit in i de bästa åldern? Känner du att kroppen inte riktigt återhämtar sig som den ska eller något är obalans i kroppen? Du känner dig kanske trött, orkeslös och vitaliteten i huden är sämre än den varit förut? Har du gått in i övergångsåldern och har svettningar eller andra hormonella problem? Här tittar vi på ditt endokrina system och hur de olika organen samspelar med varandra.

 

 

Alla coachning paket ovan finns i brons, silver och guld: 

Brons paketet: Passar dig som kommit en bit på din resa och är insatt i hur din kropp fungerar. Du behöver hjälp med att dra i de sista trådarna för att hitta en hållbarhet i din hälsa. Vi fokuserar på dig och dina behov!

 

Silver Paketet: Passar dig som behöver komma igång med din nya livsstil. Vi sätter upp mål och fokuserar vad du behöver just nu för att komma igång. Vi utför en plan för hur du skall uppnå målen för att få en hållbarhet i din hälsa. Vi fokuserar på dig och dina behov!

 

 

Guld paketet: Passar för dig som behöver mer tid och ytterligare stöd, kontakt och tydliga mål. Vi jobbar långsiktigt och i din takt. Tillsammans når vi målet och till en hållbarhet. Vi fokuserar på dig och dina behov!

 

Jag tittar till varje individ och ser precis vad du behöver. Jag älskar kunna hjälpa andra människor att växa. Att du hittar din livskraft och hälsa som gör att du känner dig stark, har livsglädje och energi. Det finns tillhörande kosttillskott som är anpassade efter dessa program. Du hittar paketen här och under Johanna Bjurström. 

Delbetalning är möjlig!

Ja! Jag vill gärna boka en tid: 

Jag vill boka en tid:

*Garantin gäller om du följt målen och utfört dom till 100 % efter avslutat och anpassat coachning paket brons, silver eller guld. Gäller ej enstaka behandlingar. Uppföljning sker regelbundet under programmet.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer