Fröken Stockholm med luftrörskatarr, hur går det för mig egentligen?

IMG_1318

Många undrar hur det går för mig med mitt Intensive Treatment program som jag nu kör aktivt och hur jag överlever där ute i samhället med min kost? Jag är nu på dag 20 och mer än halva kvar.

Det går bra, känner mig mer piggare och har mer ork hela tiden. Dock har jag legat i luftrörskatarr några dagar, helst utslagen. Så lite bakslag blev det förra veckan. Men tack vare mina vitaminer och min homeopati har det blivit mycket bättre på kort tid.

Jag är en sådan rök allergiker och var nere i Tylösand med några vänner vecka 29. Jag blev tyvärr utsatt för mycket passiv rökning, då många i omgivningen röker. Jag är så överkänslig så det blev samma visa igen. Grrrr att jag aldrig lär mig att säga till att jag inte tål rök! Nu ligger jag här med halsen tjock av slem och har knappt kunnat andas på en vecka. Men tur att jag har medel som hjälper mig och mitt positiva tänk 🙂

Det är ett stort problem för mig och blir påverkad varje dag av cigarett rök. Jag har kämpat hårt att inte ungdomar skall börja röka genom åren och var ute i skolor och gjorde antirök kampanjer. Det började när jag var med i Fröken Sverige 1996 som Fröken Stockholm. Efter det fick jag en anställning hos En Rökfri Generation och jobbade med detta under 2 år. Det var ett mycket kul första jobb och det var väl redan där jag blev så inspirerad att få prata inför andra att jag bara har fortsatt. 🙂

FullSizeRender

Har inte kunnat träna alls förra veckan och kosten har inte blivit den bästa, då kroppen vill ha mer energi när den är sjuk. Jag lyssnar på min kropp och ger den lite vad den vill ha. Har boostat mig med mer fett och tillåtit mig att äta mer snabba kolhydrater. Det blev lite potatis och rårris. Men även laddat med massa superfoods och världens nyttigaste te!

Jag håller på att skriva på min nya utbildning som kommer att börja i höst. Efter utbildningen blir du Livs-och hälsocoach. Det finns platser kvar och det är just nu ett erbjudande där man får gå 2 och betala för 1. (Erbjudandet gäller fram till den 31 augusti) Om du vill ha mer information, maila mig gärna på info@johannabjurstrom.se eller läs mer om Academy. Mer info kommer snart på hemsidan. Kommer även att skriva mer om min utbildningen här vid ett senare tillfälle.

Jag tänkte åka på en rest resa en vecka lite längre fram och bara ta det lugnt och skriva på utbildningen. Jag behöver vara 100% koncentrerad och bara fokusera på en sak och då tvingas jag att göra det när jag åker iväg.
Jag har en sådan rolig höst att se fram emot och jag är så taggad av allt jag vill skapa!

Idag blir det att packa resväskan! Nu bär det av till Järvsö för att åka Downhill fram till lördag! Vi ses i backen!

Kram och hoppas att solen kommer fram idag!