Utbildningar

Utbildning

IMG_2799-180x180

 

”Jag är så tacksam att jag fått möjligheten att gå din utbildning! Bara på två tillfällen har jag lärt mig otroligt mycket
och jag kan vara med och diskutera hälsa på ett helt annat sätt!”

– Rebecka Wetterlöf, Hässleholm

 

helena
Johanna är fantastisk! Full med sprudlande energi och har sådan kompetens och koll på det hon pratar om och förmedlar. Hon utgår alltid från hjärtat och det känns tydligt att hon verkligen är mån om och brinner för att hjälpa andra att må bättre på alla sätt. Jag kan verkligen rekommendera Johanna oavsett om det gäller som hälso-coach, föreläsare eller att gå på någon av hennes utbildningar!

– Helena Swane, Göteborg

IMG_4151

 

 

”Utbildningen är proffsigt upplagd och väl genomtänkt. Jag känner mig lyckligt lottad som har kommit i kontakt med Johanna och att hon kan ge mig den kunskap och trygghet som krävs för att inspirera och coacha andra till att leva ett hälsosammare liv”

– Maria Sörbu, Mora

 

 


”Utbildningen till hälso- och livsstilscoach har gett mig många nya insikter och verktyg för förändring! Jag har redan sett fantastiska resultat på några personer i min närhet som jag hjälpt att genomföra förändringar främst när det gäller kosten. Nyligen hade jag min första föreläsning som hälso- och livsstilscoach. Det kändes verkligen positivt, jag fick ett mycket bra gensvar frånåhörarna som var intresserade, ställde frågor och dessutom delade med sig av egna erfarenheter av livsstilsförändringar!”

-Ingrid Zetterlund Persson, Kungälv

 

 

 

ska%cc%88rmklipp-2016-10-18-10-29-31

 

”Jag anmälde mig till hälso- och livstilscoach utbildningen på Academy för att lära mig hur jag själv kunde må bättre och kom ut med inte bara en helt ny livskraft men också en ny karriär! Jag var grymt imponerad av Johanna redan från första dagen. Hon har en kunskap som är både bredd och djup. Hon är proffsig och verkligen brinner för det hon gör. Det är smittsamt! Och för mig livsförändrande”. – Lori Wäne, Göteborg