fbpx

Hälso & livsstilsterapeut

Utbilda dig till Hälso och livsstilsterapeut, samtidigt som du jobbar med din egen hälsa och hela dig! Du kan inte hjälpa andra förrän du hittar en balans i dig själv. Utbildningen drivs av Holistic Health Academy och grundaren är Johanna Bjurström och skolan är ansluten till Skandinaviska Förbundet för Komplementärmedicin. 

Utbildningen är den snabbaste vägen till en bättre hälsa. Utbildningen pågår under 6 månader och du kör i din takt och du kan kan börja när du vill. Utbildningen innehåller all kunskap du behöver för att själv uppnå och kunna hjälpa andra till en hållbar hälsa och skönhet. Se mer om utbildningen här!

Utbildningen är helt digital och du kan studera där du befinner dig, vilket också innebär att du lär dig hur du cochar på distans och över nätet, vilket idag är framtiden!

Varje vecka kommer nytt material. Du läser i din takt och du kan alltid gå tillbaks i materialet för att läsa mer när du behöver. Varje vecka har vi 2 tillfällen med Q & A, där du kan ställa dina frågor utifrån där du är just nu direkt till Johanna eller andra i Holistic Health Academy teamet. Du har även support i Facebookgruppen och du får umgås med likasinnade. Både under och efter att du är klar med din utbildning! Utbildningen består både av praktiska och teoretiska delar.

Du får materialet som ljudfil, film och text och du väljer själv vilket som passar dig bäst. Du jobbar även med din egen hälsa under hela utbildningen och du har din personliga terapeut knuten till dig, som vägleder och som du har 4 tillfällen en till en möten med.

Examen tar du när du är redo och anmäler dig till den närmaste tiden som finns angiven i schemat.

Efter examen får du titeln Hälso- och livsstilsterapeut och ett diplom och du har alla förutsättningar att komma i gång att jobba med ditt nya yrke. Du kan även Certifiera dig via förbundet efter avslutad utbildning.

Välkommen till ett fantastiskt nätverk och andra likasinnade hälsomedvetna!

Här kan du se mer om utbildningen och boka din plats!

Så här säger tidigare deltagare: 

”Jag är så tacksam att jag fått möjligheten att gå utbildningen! Bara på två tillfällen har jag lärt mig otroligt mycket och jag kan vara med och diskutera hälsa
på ett helt annat sätt!” – Rebecka Wetterlöf, Hässleholm, Hälso och livsstilsterapeut

”Jag kan verkligen rekommendera Johannas utbildning till alla! Oavsett om du vill lära dig mer för egen del eller om du vill börja/redan jobbar inom kost och hälsa. Johanna är en fantastisk person och jag är så glad över att få ta del av alla hennes kunskaper! Hon lär ut på ett inspirerande sätt och gör så att komplex information blir lätt att ta till sig och förstå. Den här utbildningen ger mig de verktyg som jag saknat och kommer vara en stor hjälp för mig på min väg framåt!” Helena Swane, Göteborg, Hälso och livsstilsterapeut

”Jag har länge haft intresset att leva hälsosamt med bra kost och träning. När jag träffade Johanna Bjurström i samband med en yogaresa fick jag inblick i hennes enorma kunskap. När hon startade utbildningen var det ett självklart val för mig. Efter halva utbildningen är jag om möjligt ännu mer imponerad av hennes kunskap. Hon är så insatt i alla processer i kroppen och vad som händer när vi lever och äter på ett visst sätt. Hon förklarar på ett väldigt pedagogiskt sätt och finns tillgänglig så vi får svar på frågor även mellan utbildningstillfällena. Hennes brinnande intresse smittar av sig och man vill verkligen vara en del av hennes team. Jag är djupt imponerad av denna kvinna och hennes driv!” – Johanna Rosell, Linköping, Hälso och livsstilsterapeut

”Utbildningen är proffsigt upplagd och väl genomtänkt. Jag känner mig lyckligt lottad som kommit i kontakt med Johanna. Tack vare henne har jag nu den kunskap och trygghet som krävs för att inspirera och coacha andra till att leva ett hälsosammare liv.”Maria Sörbu, Mora, Hälso och livsstilsterapeut och hudterapeut

Jag valde att gå Johannas utbildning efter att ha lyssnat på ett föredrag hon höll i om näringslära. Jag arbetar som kock och matkreatör i en egen cateringfirma och ville lära mig mer om just detta och hur man kombinerar maträtter för bästa möjliga näringsinnehåll.

Under Johannas utbildning lärde jag mig inte bara om näringsinnehåll i mat, hur man tillagar och kombinerar för bästa möjliga näringsupptag, vad man behöver komplettera med när man utesluter vissa födoämnen, utan också om hur kroppen ger oss olika signaler när den inte mår bra och hur vi kan tolka detta. Jag kan nu guida mina kunder, med en enkel analys av deras hälsotillstånd, i vilka val de kan göra för att bli piggare och friskare. Jag lär mig fortfarande av Johanna i olika forum och genom fortsatt utbildning hos henne. Hennes kombinerade kunskap med erfarenheter om hur kroppen fungerar är enastående!

Jag läser och lyssnar en hel del på olika experter inom området näring och hälsa och Johanna står ut som en av de mest kunniga när det gäller att se kroppens helhet och tyda symptom och att ge råd om vad man kan göra för att läka grundproblemen till bristande hälsa. Hennes kunskaper om kroppens funktioner och kroppens reaktionsmönster förklarar hon och förmedlar på ett sätt så det blir förståeligt, jag förstår min egen kropp mycket bättre nu och har möjlighet att ge den det den behöver.

Jag påminns ofta om hur glad jag är att jag hittade Johanna och att jag får möjlighet att ta del av hennes kunskap! – Camilla Porshede-Johansson, Göteborg, Hälso och livsstilsterapeut

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer