fbpx

JCE Holistic Reiki

Typ av mottagning:
Både fysisk lokal och online
Företagsnamn:
JCE Holistic Reiki
Kort Verksamhetsbeskrivning:
Jag jobbar holistiskt både för kropp & själ och erbjuder hälso- och livsstilsanalyser samt healing i form av Reiki-behandlingar.
Lång Verksamhetsbeskrivning:

Reiki är en form av djup avslappning och jag välkomnar dig att landa en stund hos mig, varva ner och bara släppa allt annat för ett tag. Jag håller till hos Naprapaterna Sundbyberg och deras mysiga lokal på Sturegatan 45 i centrala Sundbyberg.

Jag erbjuder även hälso- och livsstilscoachning, och där kan du välja om du vill att vi endast hörs digitalt eller om du vill att vi ses fysiskt, alternativt en blandning av de båda. Hälsocoachningen har en holistisk approach vilket innebär att vi ser över din hälsa i helhet. Har du kanske återkommande besvär som du vill ta tag i? Du kan till exempel ha en mage som krånglar, migrän, sömnproblem, hormonella obalanser, känner dig stressad eller orolig, eksem eller andra hudåkommor osv. Det kan även vara så att du ser vikten av att prioritera din hälsa för att jobba förebyggande och se till att ge dig och din kropp de bästa förutsättningarna för framtiden.

Telefonnummer:
0702835903
Kontaktperson:
Jessica Ekstam
Besöksadress:
Sturegatan 45
Postnummer:
17231
Stad:
Sundbyberg
Län:
Stockholm
Land:
Sverige