fbpx

Hälsa med Emma

Typ av mottagning
Endast online
Kort Verksamhetsbeskrivning
Jag erbjuder hälso-& livsstilsanalyser för att hjälpa dig att optimera din hälsa och bygga en hållbar livsstil. Utifrån dina försättningar som framkommer av hälsoanalysen så stöttar vi med rätt näring, tillskott & individuella verktyg.
Lång Verksamhetsbeskrivning

PMS? Magbesvär? IBS? Smärta? Oro? Ångest? Akne? Alla dessa är tyvärr idag vanliga besvär och accepterat för många som normalt vilket det INTE behöver vara. Genom att vi arbetar och analyserar hur hela kroppen mår ser vi i stället till helheten jämfört med att bara se till symtomen. Att hitta grundorsaken är avgörande för att inte samma symtom eller nya symtom skall uppkomma igen. Kroppen är fantastisk och vill läka själv så länge den får rätt förutsättningar, och det är de vi ger den. Vi ska hålla hela livet & vi har bara en kropp.
Jag har så länge jag kan minnas alltid haft ett intresse för hälsa & välmående. Jag har alltid tyckt att både träning och kost är viktigt. Men på senare år har helhetshälsa & funktionsmedicin blivit allt mer intressant och inte minst, självklart. Resan hit har dock inte varit spikrak. Redan som liten har jag alltid besvärats med olika typer av hälsoproblem. Allt från olika magproblem, till obeskrivlig smärta i kroppen, till att tampats med depressioner & anorexi. Jag har därför haft många års kontakt med sjukvården men aldrig riktigt känt att jag blivit hjälpt. De har bara sett till mina symtom & problem men aldrig sett till helheten vilket nu i efterhand alltid har varit grundorsaken till mina problem. Smärta, magproblem, anorexi & depressioner har allt hängt ihop. Allt har påverkat och påverkats utav varandra vilket tyder på vikten på att se kroppen som en helhet och hur allt hänger samman. Magproblem, smärta, depression & ätstörningar hänger i många fall samman med varandra och det ena leder till det andra om vi inte tar tag i grundorsaken först. Det har tagit mig flera år att komma hit jag är idag men vill nu kunna hjälpa andra att fortare hitta hit. Vi ska inte behöva ta omvägar hit, eller testa oss fram med hjälp av olika kosttillskott som vi läst kan vara bra eller olika dieter som sägs bota det ena och det andra. Allting är individuellt. Du är du. Men oavsett så förtjänar vi alla att må bra, och vi kan göra det!

Telefonnummer
0706590451
Kontaktperson
Emma Björndahl
Besöksadress
Coachingen sker primärt online men vid önskemål även fysiska träffar i Göteborg med omnejd.
Stad
Göteborg
Land
Sverige

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer