fbpx

AniCare Holistic

Typ av mottagning
Både fysisk lokal och online
Kort Verksamhetsbeskrivning
Som Holistisk hälso- och livsstilsterapeut ser jag till hela dig. Din fysiska kropp och din själ eftersom allt hänger samman. Jag jobbar med läkande kost och livsstil, coachning, medial vägledning och healing. Jag coachar och vägleder dig till hälsa och välbefinnande inifrån och ut.
Lång Verksamhetsbeskrivning

Som Holistisk hälso- och livsstilsterapeut ser jag till hela dig. Din fysiska kropp och din själ eftersom allt hänger samman. Att det finns obalanser inom oss kan visa sig på så många olika sätt. Det kan vara ihållande huvudvärk, hudutslag, sömnrubbningar, stressreaktioner som kan vara både fysiska och psykiska eller en mage som på olika sätt ger signaler om obalans. När obalanser blir omfattande och påverkar vårt mående, vårt välbefinnande och vardag, har det ofta gått väldigt långt. Kroppen signalerar om att något inte är bra och vi behöver lyssna in det. Vi behöver dra i bromsen och hjälpa kropp och själ till återhämtning och ge möjlighet till läkning.

Med ett holistiskt synsätt stöttar vi kroppen till självläkning och att återfå balans. Vi har en fantastisk förmåga att läka och återfå balans om vi ger kroppen rätt förutsättningar och omtanke.

Jag använder mig av flera analysmetoder för att identifiera var obalanser finns och vad som kan vara grundorsaken. Jag gör exempelvis en omfattande livsstilsanalys och jobbar med tung- och ansiktsdiagnostik. Tilllsammans utformar vi en plan som för dig mot dina mål och din känsla om var du önskar vara hälsomässigt och själsligt.

Välkommen!

Kontaktperson
Anika Lopez Wall
Stad
Uppsala

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer