fbpx

Amorosa Hudvård

Typ av mottagning
Både fysisk lokal och online
Lång Verksamhetsbeskrivning

Välkommen till Amorosa Hudvård!

Mitt namn är Maria Gullberg och jag har arbetat med hudvård, skönhet och hälsa i många år. Jag utbildade mig till Auktoriserd Hudterapeut i Köpenhamn 1990 och till Avdvaced Skin Terapist 2020.

Jag är medlem i SHR och SFKM vilket ger dig vetskapen om att jag har en gedigen utbildning och att jag har en behandlingsskadeförsäkring.

Att ta hand om sin kropp, hud & ”själ” på olika sätt har alltid intresserat mig och gjort mig nyfiken att lära mig mer inom dessa områdena. Utbildningen på Holistic Heallth Academy /Johanna Bjurström har gett mig en djupare kunskap av hur man kan stärka, stötta, balansera kroppen & huden genom ett holistiskt tillvägagång sätt. Det har gett mig en djupare kunskap som jag gärna delar med mig till mina kunder.
Det är spännande att se hur man kan balansera kroppen med kost, träning och ”egentid” vilket resulterar i att din hud mår bra.

När du kommer på Advanced Skin Treatment / HälsoCoach behandling ( kan även göras digitalt ) får du ”redskapen” som vi jobbar med tillsammans och som du även fortsätter med hemma mellan våra möten.
Vi följer regelbundet upp hur det går med dina mål i vår gemensamma resa. Jag brukar rekommendera att vi ses 1 gång/ mån. Resultatet kommer visa sig i en friskare hud och i ett bättre mående.
På salongen arbetar jag med Esse Probiotic Skincare, M Picaut Skincare och Exuviance produkter.

Under behandlingarna brukar jag ha kontakt med dig som kund för att höra så att allt fungerar bra.
Detta är både för din och min trygghet!

Du hittar mig inne på
Top Notch
Erik Dalbergsgatan 30
411 26 Göteborg

VÄLKOMMEN!

Maria Gullberg
Auktoriserad Hudterapeut / Advanced Skin Therapist / Hälso och Livsstilterapeut

Telefonnummer
0739875005
Kontaktperson
Maria Gullberg
Besöksadress
Erik Dahlbergsgatan 30
Postnummer
411 26
Stad
Göteborg
Län
Västra Götaland
Land
Sverige

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer