Frossa i kanelbollar

Ni som bara älskar kanelbullar så finns det ett alternativ utan mjölk, mjöl, ägg och jäst. Dessa bollar inte bara smakar bulle de smakar som en hel bulldeg! 🙂

Jag tänkte dela med mig av det mest goda rawfood receptet jag vet, när det kommer till fika! Jag brukar fullkomligt frossa i dessa! 🙂

Ingredienser
  • Hasselnötter 0.75 dl
  • Mandel 0.75 dl
  • Vaniljpulver 1.5 tsk
  • Kanel 0.5 tsk
  • Kardemumma 0.5 tsk
  • Dadlar 12 st
  • Kokosolja 0.5 msk
Gör så här: 
Mixa nötter av mandel och hasselnötter med vaniljpulvret samt kanel och kardemumma (enligt smak, men ett tips är att ta ganska rikligt med kardemumman)

Lägg 12 färska urkärnade dadlar med kokosoljan och mixa allt igen tillsammans. Rulla till bollar. Klart!

Hoppas att ni tycker som jag att det är underbart goda! 🙂

Kram
Johanna