fbpx

Beställ Johannas bok

johannasbok3d

Välkommen att beställa boken JOHANNAS 10 NYCKLAR

Min bok är uppbyggd på tre delar och framtagen efter min filosofi om hälsa och friskvård. Att leva en livsstil där du gör maten till din medicin och där du bygger upp en stark hälsa från grunden. Få en bättre hudhälsa med de 10 nycklarna! 

Första delen är om mina 10 nycklar, där jag går igenom de olika elementen vi behöver ha balans inom för att må bra. Här kan du själv se vilken nyckel du behöver för att reglera din egna hälsa.

Andra delen är en färdig matplan jag tagit fram för att lätt få in mer raw food i vardagen. Det är för en hel vecka och jag hoppas att många vill prova! Raw food är mycket bra om du vill hjälpa kroppen att vara frisk och låta maten vara din medicin.

Tredje delen är 20 recept jag har skapat för att få så mycket näring och energi som möjligt. Det är frukost, mellanmål, middag och dessert!

Du kan beställa boken här!