fbpx

Beauty Mastery program

Jag har arbetat i över 20 år med att hjälpa människor till en bättre hud och hälsa. Allt hör ihop och samspelar. Det du sätter på huden skall även kroppen ta hand om och din hud speglar hur din kropp mår. Huden är ditt största utsöndringsorgan och när kroppen inte orkar med att ta hand om allt så får huden ta det. Det visar sig som olika symptom som exempelvis akne, eksem, pigmenteringar, för tidigt åldrad hur m.m. Det är kroppens sätt att tala om för dig att den behöver hjälp, men vi har inte lärt oss att tyda språket. Det är det jag hjälper dig med! Det första du behöver göra är att återställa den obalans som finns inuti kroppen samt att använda bra och effektiva hudvårdsprodukter på utsidan.

Jag har skapat ett program där du under 6 månader transformerar dig själv och får en bättre hälsa och till en strålande hud! Du får alla mina verktyg som jag har använt mig av under mina 20 år, för att du skall få en bra hälsa och få en finare hud steg för steg.

Jag vill att du skall få resultat och genom att gå detta programmet är det den snabbaste vägen att uppnå det! Du kommer varje vecka få uppgifter vad du behöver göra samt få tips och råd vad du kan göra för dina olika symptom. Som visar sig som olika hud problem eller diffusa symptom inuti kroppen. Du får lära dig mer om din egna kropp och vad just du behöver för att få en hållbar hälsa och skönhet! Du får verktygen som gör att du kan bli av med dina problem och vara den du vill vara!

Under utbildningen och även efter är du med i en Facebookgrupp där du kan ställa frågor och tillsammans med andra har du lättare att ta steg framåt.

Varje vecka erbjuds Q&A möten där du kan ställa frågor direkt till mig, så du kommer vidare om du fastnat. Allt för att du skall kunna bli bra och stråla från insidan och ut!

Tillsammans med andra likasinnade, med support och med mig kommer du ta dig till nya höjder och må bra och känna dig snygg från insidan och ut!

Programmet Beauty Mastery passar dig som vill ha resultat!

Om du har frågor om programmet eller vill anmäla dig maila mig på info@johannabjurstrom.se