fbpx

Beauty Mastery program

Få en fastare och vitalare hud! 

Har du en känsla när du tittar dig i spegeln att insidan inte hör ihop med utsidan? Du har kanske åldrats på kort tid efter mycket stress och annat som hänt i livet?

Har du som många andra provat olika kurer och krämer för att få en fastare och yngre hud, men inget har hjälpt?

Det kan bero på att man symptombehandlar och inte arbetar med grundorsaken till själva problemet.

Det är mycket som behöver samspela för att uppnå en fastare och klarare hud. Stress, fel kost och fel hudvårdsprodukter påverkar till att huden åldras i förtid och kunskapen om hur du tar hand om huden i ifrån och ut, blir mer viktig.

I Beauty Mastery Program får du alla verktyg och den kunskap du behöver för att få en hälsosammare och yngre hud och kropp.

Johanna Bjurström, som är en ledande profil inom naturlig skönhet och hälsa har tagit fram Beauty Mastery Program. Johanna har arbetat med skönhet och hälsa i över 20 år och hon blev utsedd 2018 att vara en av de tio främsta inom naturlig skönhet i Skandinavien. Johanna har hjälpt människor till en yngre hud med hennes beprövade metod i många år och vidareutbildar bl.a. hudterapeuter till Advanced Skin Therapist att arbeta inifrån och ut för att uppnå bästa resultat för deras kunder. Även i den populära utbildningen till Hälso och livsstilsterapeut lär hon ut om huden och kroppens samband och mycket mer.

Beauty Mastery Program pågår under 7 veckor och transformerar dig till en yngre kropp och hud. Du får alla verktyg och support du behöver steg för steg.

Programmet är det snabbaste sättet att få resultat. Du kommer varje vecka få uppgifter vad du behöver göra samt stegvis få de lösningar du behöver, både fysiskt som den mentala hälsan, och hur du sköter huden på bästa sätt även från utsidan. Allt hör ihop!

Du får lära dig mer om din kropp och hud och vad just du behöver för att få en hållbar hudhälsa!

När du går programmet har du livslångt medlemskap i Facebookgruppen, där du får support gällande din hudhälsa. Här kan du ställa frågor till Johanna och de andra i teamet och tillsammans med andra tar du steg framåt. Du har en coach i din ficka!

Anmäl dig här och du är igång direkt! 

Detta får du när du går Beauty Mastery Program:
* Du lär dig hur huden fungerar inifrån och ut
* Du lär dig tyda hudens språk
* Du får övningar som ger resultat
* Du får mer energi och livskraft
* Hur du sköter huden från utsidan
* Vilka hudvårdsprodukter som är bra
* Du får stöd och support av Johanna genom Facebookgruppen
* En community med likasinnade för pepp och kunskap
* Du kan när som helst börja och du kör i din takt och har livslångt medlemskap i Facebookgruppen.

Välkommen i gänget och vi ser fram emot att ha dig med!

Health and Happiness
Johanna Bjurström med Holistic Health Academy gänget!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer