fbpx

Advanced Skin Therapist

Är du hudterapeut och vill lära dig ett nytt koncept som gör att du får ännu bättre resultat på dina behandlingar? 

Vidareutbilda dig till Advanced Skin Therapist! Läs mer här!

Läs mer om utbildningen här!

Du lär dig stötta kroppen inifrån med rätt näring och på så sätt hjälpa huden till bättre förutsättningar. Du får bättre resultat och därmed nöjdare kunder!

Vad vinner du på att studera till Advanced Skin Therapist?
Du får bättre resultat och därmed nöjdare kunder.
Du kan ta mer betalt för dina behandlingar och får en ökad lönsamhet.
Du ligger i framkant inom branschen och jobbar med framtidens hudvård.
Du kan erbjuda flera olika lösningar för din kund.
Du umgås med likasinnade och du har support även efter utbildningen.
Du kommer att förbättra din egna hälsa.
Du kommer få nya kunder till din salong då efterfrågan ökar inom näring, hud och hälsa.
Du får kunskapen hur du når ut och marknadsför dig och din salong på bästa sätt.
Du får en full support även efter avslutad utbildning i Facebookgruppen, så du lätt kommer i gång med din nya kunskap!

Vad ingår i utbildningen?
Utbildningen är helt digital och pågår under 7 månader med start tisdagen den 29:e januari 2019. Utbildningen innehåller all kunskap och vägledning du behöver för att bli klar Advanced Skin Therapist. Du får en djupare kunskap om hur kroppen fungerar och sambandet mellan huden och dina inre organ. Genom att lära dig behandla grundorsaken. Du studerar bl.a. kost och näring och hur du kan hjälpa dina kunder till en bättre hud och hälsa.

Nytt material släpps varje vecka och vi träffas varje tisdag mellan 18:30 – 19:30 i ett mötesrum på nätet. Utbildningen består både av en praktisk och en teoretiskt del.

Du blir medlem i en Facebookgrupp tillsammans med andra som går utbildningen. Där kan du ställa frågor och få stöd både under och efter utbildningen.

Du lär dig att stötta kroppens inre organ som ofta är påverkade vid olika hudtillstånd, som exempelvis vid:
Vid akne, rosacea, pigment, eksem, atopiskt eksem, fet och oren hud, torr hud, hudföryngring/anti-age, känslig hud, psoriasis, fibrom, ärrvävnad, nässelutslag, ytliga blodkärl, comedoner, påsar under ögonen, mörka ringar under ögonen, celluliter, ödem, viktnedgång, hormonella problem, vårtor, svaga naglar, rodnad och mycket mer! Du får djupare kunskaper hur kroppen fungerar och en bredare insikt när det är dags att skicka vidare till läkare vid olika hudsjukdomar.

Du studerar:

Anatomi och fysiologi
Under hela utbildningen studerar du hur kroppen fungerar, dess olika organ och hur de samspelar med varandra. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv, där både fysisk och psykisk balans är viktig och hur det påverkar dig och din hud.

Vänd dina självsabotörer till självhjälpare
Få mer energi och bättre insikt i dig själv! Under utbildningen studerar du dina självsabotörer. Alla har vi självsabotörer som hindrar oss från att lyckas och vara vårt bästa jag!

Johannas 10 nycklar
Du studerar de 10 nycklarna. Du utgår från hälsoskalan och med hjälp av nycklarna ”klättrar” du upp för skalan och får en bättre livskraft och balans. På ett lätt och inspirerande sätt kommer du att växa, få mer energi och få nya insikter. Ett verktyg du använder dig av i din behandling för att hjälpa din kund att sätta mål och vidare uppföljning.

Näringslära
Du studerar näringslära. Makro- och mikronäring. Så som vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater m.m. Du lär dig att se symptom på olika typer av näringsbrister och vilken kost som är bra för att förebygga och underlätta för kroppen och hudens arbete. Du studerar kosttillskott och andra näringsämnen.

Behandlingsmetoder
Du lär dig ett färdigt koncept för hur du går tillväga för hur, när och vilka näringsämnen du sätter in vid olika inre orsaker. Exempelvis lär du dig att utföra en så kallad Advanced Skin Treatment – behandling inifrån som stärker huden. Den kan utföras på olika sätt beroende på symptombilden hos din kund (kontraindikationer och hudsjukdomar rekommenderas att skickas vidare till läkare precis som vanligt och det är viktigt att de etiska reglerna följs).
Du använder de produkter som du redan har på din klinik i kombination med din nya inre kunskap.

Analysmetoder
Du lär dig analysera och göra en ansikts- och tungdiagnostik (här ser du organsvagheter inuti kroppen) och utifrån det välja rätt behandling som stöttar kroppen och huden till bättre förutsättningar. Du lär dig att ge rätt rekommendationer (både på kliniken och för hemmabruk) och behandlingsalternativ beroende på vad analysen visar.

Praktik
Du övar praktiskt på dig själv och i din praktik.

Ökad lönsamhet
Du lär dig mer om marknadsföring och hur du får fler kunder till din klinik och på så sätt ökar din lönsamhet med hjälp av dina nya kunskaper och din uppgraderade yrkestitel. Du lär dig hur du får mer trogna och nöjdare kunder.

Examen
Examen består av ett praktiskt prov och ett teoretiskt prov. När du är godkänd blir du Advanced Skin Therapist och får ett Certifikat. Du ingår även i ett härligt gäng med likasinnade och har fortsatt support även efter utbildningen!

Vanliga frågor:

Hur lång är utbildningen?
Utbildningen pågår under 7 månader.
Utbildningen är anpassad så du kan jobba och studera samtidigt.

Kan jag dela upp betalningen?
Ja, du kan dela upp betalningen (en extra kostnad kommer att tas ut). Du fyller i hur många månader du vill dela upp betalningen på när du gör din anmälan.

Behöver jag ha några förkunskaper?
Det är ett krav att du är Diplomerad Hudterapeut.

Hur ser efterfrågan ut efter utbildningen?
Idag är efterfrågan på dessa behandlingar stor. Då kunden söker efter en helhetslösning (obalanser inuti kroppen skapar obalanser utanpå). Genom utbildningen har du helt nya möjligheter att få ännu skonsammare och effektiva resultat på dina behandlingar.

Hur många platser finns det och vad kostar utbildningen?
Utbildningens ordinarie pris är 69 000 kr. Värdet på utbildningen är mer än 90 000 kr. Samt värdet på supporten även efter utbildningen är ovärderlig!