Nöjda kunder

mikaerlklots_ro

“Min erfarenhet är att det inte bara finns tanke utan även omtanke inom Johannas koncept.

Jag är väldigt imponerad av de resultat som Johanna Bjurström har uppnått med sin rådgivning till våra skadade fotbollspelare säger Mikael Klotz, som är sjukgymnast i Hammarby fotboll. Återhämtningen efter skador har varit markant mycket bättre än förväntat och spelarna har kommit igång snabbare med rehabilitering och varit tidigare åter i spel. Tid är extremt viktig inom fotbollen.

Mikael Klotz Sjukgymnast, Hammarby FF, Stockholm

Samarbetet började med att Erik Sundin opererades i november 2012. Han berättade att han hade genomgått två månaders behandling av Johannas Athletes program, efter en skada, när han spelade i Helsingborg. Han ville gärna satsa på det igen eftersom han varit väldigt nöjd med resultatet.

Jag rekommenderade kostrådgivning och coachning, där Johanna har stora kunskaper. Min erfarenhet är att hela läkningsprocessen sinkas om spelarna inte äter tillräckligt bra efter en skada.

Jag poängterar alltid vikten av att förstå hur kroppen fungerar och hur viktigt det är att spelarna får i sig de näringsämnen de behöver i kosten för att de ska klara stora psykiska och fysiska påfrestningar och mycket stress. En spelare, som är skadad, utsätts för jättemycket stress och tappar både tid, kondition och fysisk kapacitet. Det påverkar i högsta grad prestationsförmågan hos individen och i slutändan hela laget.

Jag är väldigt imponerad av resultatet. Återhämtningen var markant mycket bättre och rehabiliteringen gick mycket fortare än jag hade hoppats. Erik kunde börja träna efter kortare tid, öka träningsgraden snabbare och vara åter i spel 2 veckor tidigare än förväntat.

Vi vann alltså 2 veckor och han var åter i spel efter 10 veckor istället för 12, som man brukar räkna med. Den tidsvinsten betyder oerhört mycket inom fotbollen där en enda veckas frånvaro har ett högt pris. Den enskilda spelares insats behövs vid varje enskild match.

Flera av spelarna i laget har valt att vända sig till Johanna och även de rapporterar goda resultat. Det är positivt för idrotten i stort att det kommer nya idéer. Min erfarenhet är att det är inte bara finns tanke, utan även omtanke bakom Johannas program.”

katrin_ro
”Hälsoanalys hos Johanna är bland det bästa jag har gjort i mitt liv.
Hallelujah praise the lord!”
Katrin Zytomierska, Bloggerska, Stockholm

jonasbjurström_ro
”Johanna gjorde så att min rehabilitering gick både bättre och fortare, dessutom känner jag mig lättare och har mer ork.”
 – Jonas Bjurström F.d mittfältare för BK Häcken

ericsundin

Absolut skulle jag rekommendera detta för mina vänner och kollegor. Jag tycker detta passar alla som sysslar med elitidrott och även de som lever ett mer vardagligt liv. Jag träffade Johanna via rekommendationer från en gammal lagkamrat.

Johanna är mycket ambitiös, kunnig och tillmötesgående.
Resultaten av testerna stämmer överens med hur jag kände mig fysiskt. Johanna såg vilka brister jag hade och fick rekommenderade preparat efter mina personliga behov.

Samt att jag fick information om vad som är bra att äta och dricka. Även saker att dra ner på som t.ex. kaffe och snus vilket också påverkade mina resultat positivt.
Jag blev piggare och kände mig starkare. Mina tidigare problem med ljumskar blev bättre samt att jag hade genomfört en knäoperation precis i samband med att jag började med Johannas program och tyckte detta hjälpte mig i rehabiliteringen och i läkningsprocessen.
Erik Sundin, Marknadsansvarig Hammarby FF, Stockholm

erikapal_ro

“Johanna med sitt unika koncept fokuserar på helhetssyn på kropp och själ, rena kosttillskott och fantastisk coachning. Johanna har fått mig känna mig grundad, fylld med kraft & glädje och mer nyfiken på livet. Det är otroligt hur man kan påverka sin egen hälsa genom ekologisk, ren och stor del raw mat, tankar, och till det kunna komplettera med de bästa kosttillskotten, allt enligt Johannas rekommendationer. Med skickliga verktyg och analyser kan hon även mäta din hälsa, som Johanna i sin tur följer upp och anpassar till varje unik individ. Det är viktigt att kunna följa sin hälsokurva och att den går uppåt! Jag rekommenderar verkligen Johanna till ALLA!”Erica Palmcrantz-Aziz, Författare, Göteborg


annika_duckmark_ro
“Jag kom i kontakt med Johanna i en tid när jag drog på mig den ena förkylningen efter den andra. Jag fick hjälp med att rensa kroppen och bygga upp mitt immunförsvar igen. Även lärdom om en bättre kost. Det är nu länge sedan jag hade en riktig förkylning och jag tänker mer på vad jag stoppar i mig.”
Annika Duckmark, Egen företagare och modell, Stockholm

emilioasasmall_ro
”Du och dina grejer är grymma Johanna!”

“Nu börjar vårt nya liv på många olika vis. Åsa har länge pratat så gott om Johannas koncept som skräddarsyr ett coachning program till dig efter en fullbordad hälsoanalys. Där hon ser din vitamin och vilka ämnen du har brist på. Jag har sedan många år tillbaka haft stora problem med min mage. Smärta, värk, stress osv för att inte tala om glutenproblemen. Trötthet mm. Jag testade på skoj Johannas program i 15 dagar och redan FÖRSTA dagen mådde min mage som en liten prins, efter hennes tips och råd. Nu när jag fått mitt egna kit så ser jag verkligen fram emot att få läka min kropp. Jag kan verkligen garantera att detta är super och att det fungerar. Det är inte rymdforskning utan ett grundtänk i att få i kroppen det den behöver. Jag fick bl.a. en rening som rensade kroppen så den bättre kan ta upp den näring vi får i oss. Jag rekommenderar alla att göra denna 1000-mila service på sin kropp.”Emilio Ingrosso, Restaurangägare, Mallorca

“Jag måste bara igen hylla min älskade vän (hon har blivit det med åren) Johanna Bjurström som är en oerhört duktig coach. Min mage har krånglat sen i tonåren och jag har också lite reumatism. Emilio Ingrosso (min man) är gluten intolerant (Jättebra när man är pastakung) och har ofta ont. Men med den otroliga kunskap och coachning vi fick med oss av Johanna, så mår man som en “prinsessa”. På några veckor har han gått ifrån grå och tråkig till pigg och fräsch.. Haha.. Inte bara magen utan hår, hud och naglar mår bättre. Har mycket mer energi och känner mig mer alert. Emilio var skeptisk först men är nu helt såld. Detta är GRYMT och jag rekommenderar ALLA att köra ett coachningprogram hos Johanna. FAB!” Åsa Ingrosso, Restaurangägare, Mallorca

“Den absolut bästa effekten, jag känner mig inte lika uppsvullen i kroppen. Jag mår mycket bättre i magen, ömheten jag kände tidigare är som bortblåst. Jag känner inget sötsug längre, till och med min ögonfärg är klarare och mindre gula. Jag sover mycket bättre om nätterna och har fått mer energi. Johannas är otrolig professionell och mycket kunnig. Alla analyser hon gör ger ett proffsigt intryck och resultatet blir väldigt tydligt. Hon ger också många bra rekommendationer och tips på hur man kan förbättra sina resultat ytterligare. Jag har båda provat flera olika saker för att må bättre och för att förbättra min hälsa, men Johanna slår allt! Det är det enklaste och mest bekväma jag någonsin har gjort”. Johanna Nilsson, Hudterapeut, Stockholm

sarabro_ro

“Efter år av stress sa min kropp ifrån. Jag hade svårt att somna, vaknade varje natt, var konstant trött och blev totalt utmattad i sociala situationer. Jag kände inte igen mig själv. Efter att ha sökt hjälp hos olika näringsterapeuter utan större förändring fann jag Johanna. Kombinationen av homeopati och näringsterapi, samt förändringar i min kost och livstil var precis vad jag behövde. Skillnaden före och efter var som natt och dag – jag sov som en stock och vaknade upp utvilad på morgnarna samt började springa igen (första gången på flera år!). Jag har aldrig känt mig så FRISK, nu har jag äntligen ork och energi att följa mitt hjärta och dela min musik med världen! En sann investering i mig själv och min hälsa, som jag rekommenderar till alla!” För mer information om min musik, besök: sarabroman.comSara Broman Musiker, Stockholm

line_ro

“Jag har känt att jag fått en sådan härlig lyster i hyn och har nu på mindre än 1 vecka fått höra från 2 olika personer att min hy strålar.
Har även fått frågan flera gånger om jag har klippt mig för håret har blivit så fint! 4kg borta och alla byxor är förstora. Starkare, piggare o utan sötsug! Tack Johanna!”
Line Frej Butikschef, Göteborg

“Tack Johanna! Min mage fungerar, jag har mer energi och mina utslag är borta.”

“Min hy blev genast så mycket bättre. Jag har lidit av eksem, utslag och rosacea som nästan helt försvunnit. Jag blev mycket piggare, sover bättre, tänker klarare, är mer harmonisk och lugnare. Magen blev också mycket bättre, inte lika uppsvullen och hård. Sötsuget har försvunnit och jag vill hellre äta hälsosamt. Haha, min kropp har mer sug efter grönt och hälsomat. Just det, jag känner mig också så mycket starkare i kroppen!”Fick du någon utrensningssymptom?
– “Ja, jag blev förkyld efter tre dagar in på kuren. Jag som aldrig blir sjuk, det var ett tecken på utrensningen och infektioner i kroppen. Det gick över och efter det blev jag direkt mycket piggare, sömnen blev bättre och jag tänker mycket klarare.”

Rekommenderar Johanna till alla! Allt från den hälsointresserade till den som inte alls lever sunt och bara äter på McDonalds. Det finns nog ingen som inte skulle vinna något på det.”
Zoria Söderberg, Socionom, Stockholm

maritakarlsson_ro”Ingen mjölksyra i ben och armar, mindre smärtpåverkan på mitt hårda diskbråck i nacken,
inga muskelknutor vid skuldrorna, mindre värk överhuvudtaget i kroppen. ”
Marita Karlsson, Konstnär, Göteborg

cat_ro

 “Det här är ett hälsokoncept jag gillar och som tar hänsyn till många områden. Affirmationer, träningsråd, kostråd, kosttillskott och andningsövningar. Kosttillskotten är noggrant utvalda och många är av rawfoodkvalitet, vilket jag verkligen uppskattar. Spännande kombination av kosttillskott, detoxpulver och homeopatmedel som jag blev rekommenderad. De första 10 dagarna var jag trött och kände av utrensningen. Jag var lite nere, fick eksem och sprickor i hyn. Sedan blev hyn renare, lenare och sprickorna försvann. Benen är inte torra längre och fotvårtan jag hade försvann. Parallellt med detta har jag börjat yoga, vilket ytterligare förstärkt effekterna av programmet. Jag uppskattar verkligen de individuella analyserna och coachningen, där jag samtidigt får lära mig vad jag mer kan göra för att optimera min hälsa och får chansen att ställa många frågor. Roligt med kontinuerliga uppföljningar som visade på förbättring hela tiden.”
Catherine Hirota Grundare Rawfoodmiddagar, Stockholm

lindarun

”Varför vara på botten, när man kan må toppen! Det här konceptet är en
självklarhet för mig när det kommer till hälsa och att må bra.”
Linda Runcrantz Fackliga frågor, Stockholm

pia”Jag är helt övertygad om att det är tack vare Johannas gedigna kunskaper på flera områden
som har jag kommit till en helt ny och fantastisk plattform i mitt liv. Stort tack Johanna!”
Pia Kollin, Rawfood-kock, massör, statsvetare, Tyresö

susanne
”Johanna är oerhört kunnig inom sitt område. Dessutom upplever jag henne som väldigt empatisk och lyhörd samt bra på att lyssna.”
“Jag sökte hjälp hos Johanna för få hjälp med att få liv i min kropp som var totalt urlakad på näring och energi. Efter en noggrann undersökning satte Johanna samman näringstillskott och ett coachning program till mig som jag gjorde under tre månader. Orken och energin började återkomma, för att så småningom blomma ut i en energi som jag aldrig någonsin upplevt tidigare!  Som du förstår av dessa rader så kan jag varmt rekommendera henne.”
Susanne Larsson, Pedagog, Hägersten

“Johannas program fungerar verkligen! Skönt att man är öppen för att testa nya saker.johandahlberg_ro
20 års lidande av usel återhämtning och magkänsla är nu som bortblåst tack vare Johannas fantastiska analys och hjälp. Tack!”
Johan Dahlberg, IT-ansvarig, Saltsjö-Bo

”Jag vet inte hur jag skall kunna tacka dig tillräckligt Johanna! Jag känner mig nu mycket gladare, piggare och har hittat tillbaka till mig själv igen. Jag kan SÅ VARMT rekommenderamadeleine bäck att ta kontakt med Johanna om du som jag känner att sjukvården inte riktigt räcker till.”

När min älskade mamma dog så dog jag också lite.. Jag hade på nära håll sett andras mammor dö och jag sa varje gång:”jag skulle ALDRIG klara om min mamma dog!” Hon var min bästa vän i livet och bara tanken att hon inte skulle finnas vid min sida fick mig att rysa!

Nu hände det ofattbara och det var bara att gilla läget antingen jag ville eller ej.. Jag försökte vara så stark det någonsin gick och hade tydligt sett hur min sorg skulle te sig. Jag skulle gråta sådär totalt hysteriskt och bli så ledsen att jag inte kunde ta mig ur sängen. Så jag blev väldigt överrumplad när det inte alls blev så! 

Jag reagerade genom att bli stark och och tog hand om alla andras sorg över mamma. Men självklart kom allt ikapp mig och min kropp men tårarna lyste med sin frånvaro..Istället blev jag super trött och fick ont i min kropp i stort sett överallt och framför allt där jag tidigare haft ont. Ett gammalt diskbråck från 14 år sedan började spöka igen och min karpaltunnel som varit bra sedan min operation för över ett år sedan började plötsligt värka? Min rastlöshet gick mig nästan på nerverna och trots att jag sov bra,motionerade och skötte min kost exemplariskt fanns tröttheten i kroppen. Nu började jag fundera på om jag också var sjuk? När man sett cancer på nära håll är det väldigt lätt att bli hypokondrisk då den ju är en så fruktansvärd sjukdom som kan visa sig precis hur som helst..

Jag gick iallafall till Vårdcentralen och tog alla möjliga prover som självklart visade sig vara hur bra som helst! INGET FEL PÅ MIG INTE! Jag fick i och för sig en remiss till medicinsk yoga och även akupunktur som har hjälpt mig enormt mycket!
Det var ju i och för sig skönt att höra att proverna var bra, men varför var jag då fortfarande så trött? 

 Jag kom nu ihåg en härlig tjej jag jobbat med som numera jobbade med hälsa och välmående inifrån, och hon coachade såväl idrottseliten som kändisar och jag kände att nu är det dags att prova det vi ofta kallar lite ”mumbojumbo”.

Efter samtal med Johanna, skickade hon ett härligt paket med alla möjliga vitaminer och en kryddblandning som jag skulle skaka ihop varje morgon på fastande mage, samt blev coachad i att fortsätta med det jag redan gjorde-bra sömn,kost, motion,yoga och meditation och akupunktur.

Jag vet inte hur jag skall kunna tacka dig tillräckligt Johanna! Jag känner mig nu mycket gladare, piggare och har hittat tillbaka till mig själv igen. Jag kan SÅ VARMT rekommendera att ta kontakt med Johanna om du som jag känner att sjukvården inte riktigt räcker till…

TUSEN TUSEN TACK JOHANNA STOR KRAM FRÅN MIG TILL DIG! Madeleine Bäck Ytterström, Vårdare, Stora Höga

Min dotter Hester 15 år bröt foten vid en resa till Österrike. Hon är elitidrottare och spelar fotboll i IFK Göteborg.Genast tog jag kontakt med Johanna som snabbt svarade med vilka homeopatmedel vi skulle införskaffa till henne. Hester blev gipsad och domen var 6 veckor gips och sedan två månaders rehabilitering. Alltså skulle hela vårsäsongen och Gothia Cup vara inställda.

Men väl hemma fick vi läkaren att ta bort gipset och foten kunde få öppen läkning med Johannas övervakande tillsammans med IFK kliniken i Göteborg. Hester hade svåra smärtor då det gör mycket ondare att läka foten utan gips, men hon fick efter två veckor tillåtelse att stödja så mycket smärtorna tillät. Strikt kost av Johanna och kosttillskott som skyndade på läkningen gav fantastiskt resultat. Hester kunde börja träna på gräs med sina lagkamrater efter 8 veckor. Ingen trodde att det skulle vara möjligt tom fysioterapeuten på IFK Kliniken var helt förvånad av hur snabbt Hester läkte.

Hester var spelklar till Gothia Cup och gjorde ett avgörande mål mot USA. En ren solskenshistoria som gjort många mållösa. Tack Johanna är ett för litet ord <3. – Hesters mamma Maria Lien, Göteborg