Coachning

Vill du ha mer energi, mer livskraft, mer tid och pengar? 
Styrka, energi och superkrafter – Jag ger dig nycklarna till frihet och en hållbar hälsa!

Vad skulle du säga om du fick möjlighet att bli coachad i vilken kost, vilken träning, vilken livsstil, inom mental träning som är anpassad för dig? Eller helt enkelt blir sedd för vad just du behöver. Många gånger behöver vi gå till flera terapeuter för att uppnå samma sak. Jag ser alltid till hela dig och genom 20 års erfarenhet med att jobba med människor och över 10 års studier inom, näringslära, funktionsmedicin, homeopati, hudterapeut, personlig tränare samt coachning, har jag sett till att många människor har nått sina mål och hittat sin livskraft och sin livsstil.

Hos mig får du en individuell coachning var än du befinner dig i Sverige eller Världen. Genom att vi håller oss till ett mötesrum på nätet. Där ser vi varandra och det är som ett fysiskt möte. Fördelen är att vi träffas, men du behöver inte ta dig till en plats utan kan sitta hemma.

När vi har vårt möte, är det bra att du har papper och penna framför dig, då det blir mycket information under samtalet eller analysen.

Om du går till gymmet så behöver du gå dit flera gånger för att uppnå en vältränad kropp, få en bra kondition eller gå ner i vikt. Det samma gäller när du jobbar med din helhetshälsa. Att gå på en enstaka livsstilsanalys eller en coachning kan göra end del, men vill du få en hållbarhet i det krävs det fler tillfällen och en som finns vid din sida. I alla coachning program ingår det en individuell livsstilsanalys, råd och målfokus och jag som stöttar dig. Tillsammans tar vi fram dina mål och ser till att du kommer framåt till en hållbar hälsa. Både mental och fysisk. Vi jobbar tillsammans och du får med dig verktyg så du lär dig hur din kropp fungerar och vad du behöver för att må bra.

Jag vill att du skall uppnå resultat och då krävs det flera tillfällen. Du behöver få in din nya livsstil som en vana och det tar liten stund för kroppen att förstå det den nya vanan. Att skynda långsamt är den bästa vägen till hållbarhet. Jag utlovar en garanti på 100 % återbetalning* om du inte uppnår en ny livsstil efter avslutad och anpassad paketlösning. Jag erbjuder även möjlighet till delbetalning utan extra kostnad.

Vad behöver du träna mer på?

Alla coachning paket finns i brons, silver och guld, vilket paket passar dig?

Brons paketet: Passar dig som kommit en bit på din resa och är insatt i hur din kropp fungerar. Du behöver hjälp med att dra i de sista trådarna för att hitta en hållbarhet i din hälsa. Vi fokuserar på dig och dina behov! Pris: 3 tillfällen inkl en livsstilsanalys 6 195 kr (värde 6 985 kr)

 

Silver paketet: Passar dig som behöver komma igång med din nya livsstil. Vi sätter upp mål och fokuserar vad du behöver just nu för att komma igång. Vi utför en plan för hur du skall uppnå målen för att få en hållbarhet i din hälsa. Vi fokuserar på dig och dina behov! Pris: 7 tillfällen inkl. livsstilsanalys 12 295 kr (värde 14 965 kr)

 

Guld paketet: Passar för dig som behöver mer tid och ytterligare stöd, kontakt och tydliga mål. Vi jobbar långsiktigt och i din takt. Tillsammans når vi målet och till en hållbarhet. Vi fokuserar på dig och dina behov! Pris: Paketpirs 10 tillfällen inkl. livsstilsanalys 15 995 kr (värde 20 950 kr)

 

Enstaka tillfällen:
Livsstilsanalys 2 995 kr

*Garantin gäller om du följt målen och utfört dom till 100 % efter avslutat och anpassat coachning paket brons, silver eller guld. Gäller ej enstaka behandlingar. Uppföljning sker regelbundet under programmet.